Залишайтесь на зв’язку до 30 днів з комплектом inReach Mini 2 Marine Bundle від Garmin

15.09.2022


Компанія Garmin представляє новий inReach® Mini 2 Marine Bundle, компактний пристрій супутникового зв’язку з двосторонньою текстовою комунікацією та функцією SOS1 у комплекті з кріпленням для човна для швидкого та легкого доступу. Користувачі відчуватимуть більше спокою з двостороннім обміном текстовими повідомленнями, відстеженням їх місцеперебування та оновленням прогнозу погоди завдяки глобальній супутниковій мережі Iridium®1. Якщо станеться надзвичайна ситуація, власники inReach Mini 2 можуть надіслати інтерактивне екстрене повідомлення до Міжнародного координаційного центру реагування на надзвичайні ситуації Garmin (IERCC), який працює цілодобово та без вихідних.

Оптимізований для використання на воді

Маленький, але потужний inReach Mini 2, розміром 10 см у висоту та 5 см у ширину, важить лише 100 г. Але нехай вас не вводять в оману його невеликі розміри та легка вага — у цьому компактному пристрої умістилось все необхідне — від обміну повідомленнями до відстеження та подачі сигналу SOS. Комунікатор володіє захистом від води за стандартом IPX7 та підключається до морської електроніки на борту, зокрема до картплотерів серії GPSMAP® 8400/8600 і GPSMAP 7×3/9×3/12×3, морських смартгодинників quatix® 7 та інших або може використовуватися автономно. Бездротове підключення між пристроями дозволяє користувачам дистанційно керувати inReach Mini 2 для надсилання та отримання повідомлень, запуску та припинення відстеження та, у разі надзвичайної ситуації, для інтерактивного екстреного виклику безпосередньо зі сполученого пристрою. inReach Mini 2 можна надійно та компактно закріпити у зручному місці та зберігати його зарядженим завдяки гвинтовому кріпленню та кабелю живлення 12 В.

Тривалий час роботи батареї

На суші чи на морі ви можете користуватись своїм пристроєм дійсно довго, адже він забезпечує до 14 днів безперервної роботи в 10-хвилинному режимі відстеження за замовчуванням. Щоб подовжити час роботи батареї, можна налаштувати інтервали відстеження на inReach Mini 2 та отримати до 30 днів безперервного використання у 30-хвилинному режимі відстеження. Мандрівники, які лише зрідка опиняються в нелюдних місцях, відчуватимуть більше впевненості зі своїм inReach Mini 2, тому що він не втрачає заряд і готовий до використання, знаходячись у вимкненому стані до 1 року. Це робить його цінним доповненням до комплекту резервних аварійних пристроїв на судні.

Готовий до пригод

InReach Mini 2 автоматично записує активності та зберігає пройдені маршрути. Якщо користувач заблукав, він може просто ввімкнути функцію TracBack®, і пристрій відстежить його пересування та скерує назад до початкової точки.

Для додаткової допомоги в навігації inReach Mini 2 оснащений електронним компасом, який показує точний курс, навіть під час стоянки. Окрім GPS, він використовує супутникові мережі GALILEO, QZSS і BeiDou для швидшого пошуку супутників і більшого покриття в складних умовах.

InReach Mini 2 автоматично записує активності та зберігає пройдені маршрути

Завдяки інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу inReach Mini 2 мореплавці можуть перевіряти оновлення свого місцеположення, оповіщення про погоду та повідомлення швидше, ніж будь-коли раніше. Новий та зручний «швидкий перегляд» дозволяє прокручувати віджети пристрою, щоб швидко переглянути основні елементи на високочіткому оновленому дисплеї, оптимізованому для перегляду в будь-яких умовах.

Користувачі можуть розширити можливості свого inReach Mini 2 за допомогою програми Garmin Explore Mobile, яка дозволяє створювати карти, відстежувати, синхронізувати та ділитися своїми пригодами. При підключенні до inReach Mini 2 можна швидко вводити повідомлення, отримувати актуальний прогноз погоди, завантажувати різноманітні карти, переглядати свої подорожі та іншу інформацію з мобільного пристрою.

Поділіться своїми пригодами в режимі реального часу

Візьміть своїх друзів та рідних у віртуальну подорож, якщо вони залишились вдома, користуючись функцією обміну місцеположенням навіть за відсутності мобільного зв’язку. Миттєво передайте рідним координати вашого актуального місцеперебування на сторінці inReach MapShare™ або надсилаючи координати GPS у повідомленні. Друзі та рідні можуть зв’язатися безпосередньо з користувачами inReach Mini 2, щоб перевірити час їх прибуття в док, подивитися, як клює риба, або надіслати привітання.

Цілодобове реагування на надзвичайні ситуації

Завдяки спеціальній кнопці SOS на пристрої користувачі можуть швидко подати сигнал SOS у разі виникнення надзвичайної ситуації. Після подачі сигналу SOS inReach Mini 2 надішле сигнал лиха до Міжнародного координаційного центру реагування на надзвичайні ситуації Garmin (IERCC), спеціалізованого координаційного центру реагування на надзвичайні ситуації, який працює цілодобово та без вихідних. За допомогою двостороннього зв’язку центр IERCC може спілкуватися з користувачем inReach, а потім повідомляти відповідну пошуково-рятувальну організацію про зворотний зв’язок. IERCC надасть підтвердження про те, що допомога наближається, а також оновлення про стан заходів реагування. IERCC також може зв’язатися з зазначеними користувачем контактними особами для екстрених випадків.

Щоб спілкуватися за допомогою inReach Mini 2, потрібен активний супутниковий тарифний план. Ви можете обрати різноманітні тарифні плани — для початківців або для професіоналів — від гнучких щомісячних варіантів до річного контракту.

Завдяки інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу inReach Mini 2 мореплавці можуть перевіряти оновлення свого місцеположення, оповіщення про погоду та повідомлення швидше, ніж будь-коли раніше

До комплекту inReach Mini 2 Marine Bundle входить внутрішня літієва акумуляторна батарея, що забезпечує до 14 днів використання в 10-хвилинному режимі відстеження за замовчуванням та до 30 днів у розширеному режимі відстеження з 30-хвилинним інтервалом. Також до комплекту входить морське кріплення, кабель живлення на 12 вольтів та плавучий шнур.

1 Потрібна активна підписка. Деякі країни регулюють або забороняють використання пристроїв супутникового зв’язку. Користувач несе відповідальність за знання та дотримання всіх чинних законів у країні, де планується використовувати пристрій.



Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.