Garmin додає технологію зарядки від сонячної енергії у популярні серії годинників fenix, Instinct, tactix

10.07.2020

Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, представила нові моделі для популярних серій мультиспортивних GPS-годинників Instinct, fenix і tactix з інноваційною технологією підзарядки від сонячної енергії.

Технологія Solar (підзарядка від сонця) дозволяє відчутно збільшити автономну роботу вашого розумного годинника. Після виходу моделі fenix 6X Pro Solar, яка стала мега популярною, Garmin розробила цілу лінійку fenix 6 Solar, а також тактичний годинник tactix Delta Solar та розумний годинник для активного відпочинку Instinct Solar.

Приділяйте улюбленим спортивним заняттям на свіжому повітрі ще більше часу та опановуйте нові види спорту з передовими новинками Garmin Solar, не турбуючись про часту підзарядку батареї ваших розумних годинників!

Серія Instinct Solar

З моменту свого виходу на ринок у 2018 році розумні GPS-годинники Instinct зарекомендували себе, як надійний інструмент для роботи у найскладніших умовах. Новинка Instinct Solar включає усі можливості попередніх версій годинників і додатково забезпечує збільшений період роботи батареї, має оновлений яскравий дизайн та нові профілі для тренувань: серфінг, гірський велосипед та скелелазіння.


Оновлені годинники з підзарядкою від сонця Instinct Solar


Вбудований пульсоксиметр у годиннику Instinct Solar визначає насичення крові киснем, а функція Body Battery допомагає оптимізувати енергетичні ресурси організму. У серії представлені два варіанти годинників: Instinct Solar Surf та Instinct Solar Tactical.


При використанні режиму «Експедиція», в умовах достатнього перебування під сонячними променями, годинники Instinct Solar можуть працювати без підзарядки до двох місяців! В режимі смарт годинника у закритому приміщенні модель Instinct Solar забезпечує до 24 днів роботи, при перебуванні на вулиці у сонячну погоду – більше ніж 50 днів. За допомогою функції управління живленням Power Manager, користувачі годинників Instinct Solar можуть на ходу вносити зміни у налаштування, які впливають на період роботи батареї.

Модель Instinct Solar Surf має захист від води до 100 метрів, надає інформацію про припливи та включає окремий спортивний режим «Серфінг», допомагаючи вам насолоджуватись активним відпочинком на воді довше. Модель Instinct Solar Tactical включає спеціальні тактичні функції, наприклад, сумісність з пристроями нічного бачення та прихований режим, в якому дані про місцеположення та треки не зберігаються у пам’яті пристрою, а лише відображаються на екрані.

Серія fеnix 6 Solar

Моделі fenix 6S Pro Solar та fenix 6 Pro Solar доповнили колекцію мультиспортивних смарт годинників Garmin fеnix з технологією GPS. Новинки серії fеnix Solar мають спеціальне скло Garmin Power Glass™ для зарядки від сонячної енергії та режим управління живленням Power Manager, який можна налаштовувати.


Оновлені годинники з підзарядкою від сонця fenix 6 Solar


Годинник fеnix 6 Pro Solar зданий пропрацювати без підзарядки в режимі смарт годинника до 14 днів у закритих приміщеннях та до 16 днів при достатньому перебуванні на сонці. Більш компактна версія fеnix 6S Pro Solar забезпечує до 9 днів роботи в режимі смарт годинника у закритих приміщеннях та до 10,5 днів за умови перебування під сонячними променями. Окрім широких можливостей усіх fеnix 6, моделі Solar додатково оснащені новими профілями занять, на кшталт серфінгу, гірського велосипеда та скелелазіння у закритих приміщеннях.

Завдяки профілю «Серфінг» любителі покататись на хвилях зможуть відстежувати загальний час занять, кількість хвиль, максимальну швидкість та найдовшу хвилю. При використанні камери Surfline® користувачі годинників fеnix або Instinct з вбудованим профілем «Серфінг» зможуть завантажувати відеозапис свого тренування в обліковий запис Surfline та переглядати її за допомогою опції Surfline Sessions™.

Новий профіль «Гірський велосипед» дозволить користувачам відстежувати цифрові показники, які можна покращувати з кожним новим тренуванням. У вашому розпорядженні буде детальна інформація про кожну велосипедну поїздку, а також спеціальні показники “Grit” (рівень складності траси) та “Flow” (плавність спуска).

У режимі «Скелелазіння у закритих приміщеннях» ви зможете відстежувати за допомогою годинника такі дані як кількість пройдених маршрутів, час занять, вертикальні підйоми, рівень важкості кожної траси тощо.

Годинники серії fеnix 6 Solar поставляються з попередньо завантаженими TopoActive Europe, картами 2000 гірськолижних курортів та понад 41 000 полів для гольфа по всьому світу, мають функцію безконтактних платежів Garmin Pay™ та дозволяють зберігати у годиннику до 2000 музичних композицій. Завдяки вбудованому пульсоксиметру ці пристрої допоможуть спостерігати за здоров’ям, а також оцінять рівень стресу, періоди легкого, глибокого та швидкого сну й нададуть персональні рекомендації.

tactix Delta Solar

Модель tactix Delta Solar представляє собою вже четверте покоління серії tactix, яка була розроблена на базі платформи fenix. Пристрій відповідає військовим стандартам MIL-STD-810, використовує сонячну енергію для збільшення періоду роботи батареї, а також функцію керування живленням. Годинник забезпечує до 21 дня роботи в закритих приміщеннях та до 24 днів при достатньому перебуванні на сонці.


Оновлений годинник з підзарядкою від сонця tactix Delta Solar


Тактичні функції моделі tactix Delta Solar включають прихований режим, в якому вимикається обмін даними місцеположення, безпровідний зв’язок, також він оснащений аварійним вимикачем, який видаляє усі дані користувача. Це надійний та міцний пристрій з постійно активним дисплеєм 1,4”, захищеним сапфіровим склом. Сталевий безель навколо циферблата захищений від подряпин чорним DLC-покриттям, а сталева задня кришка чорного кольору — PVD-покриттям. Чорний нейлоновий ремінець з системою QuickFit виконаний у військовому стилі, з посиленою прошивкою та чорними металевими елементами. Окрім спеціалізованих тактичних функцій, модель tactix Delta Solar з вбудованою картографією, музикою, розширеним функціоналом для тренувань та деякими інтелектуальними функціями з лінійки fеnix 6, може використовуватись як у польових умовах, так і у повсякденному житті.

Повна лінійка годинників Garmin з підзарядкою від сонця, окрім вищезазначених нових моделей, також включає моделі fеnix 6X Pro Solar та quatix® 6X Solar.


Про компанію «Garmin»
Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера у сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться у США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .


Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.