Кошик порожній

Компанія Garmin стала першим великим виробником морського обладнання, що пропонує багатосмуговий GPS-приймач з частотами L1 та L5

Компанія Garmin стала першим великим виробником морського обладнання, що пропонує багатосмуговий GPS-приймач з частотами L1 та L5 20.10.2020

Компанія Garmin, лідер у сфері морської електроніки, випустила морську антену GPS 24xd з багатосмуговим GPS. Новинка забезпечує користувачів найточнішими даними місця розташування і напрямку руху серед усіх подібних пристроїв на сучасному ринку. Антена GPS 24xd використовує частоти L1 і L5, а також підтримку декількох супутникових навігаційних систем для забезпечення точності розрахунку місця розташування в межах 1 метра.

Завдяки вбудованим магнітним датчикам напрямку можна визначати напрямок з точністю не менше +/- 3 градуси, що зробить орієнтування на карті зручнішим, навіть на малих швидкостях човна.

Вдосконалене визначення місця розташування

Нова ультраточна антена GPS 24xd, створена на базі GPS 19x, пропонує частоту оновлення 10 Гц та революційну багатосмугову технологію, вперше запроваджену для ринку морського обладнання.

Завдяки розширеній сумісності з супутниковими навігаційними системами GPS, Galileo, ГЛОНАСС та BeiDou користувачі антени GPS 24xd можуть насолоджуватись високою точністю позиціювання на воді, незалежно від погодних умов і швидкості судна.

Магнітний датчик напряму

Додатковий магнітний датчик напрямку забезпечує точність карт і накладення картинки радара, незалежно від швидкості руху судна. Забезпечуючи точність визначення напрямку в межах +/- 3 градусів, магнітний датчик робить пристрій GPS 24xd ідеальним для руху на малих швидкостях, при якому дані GPS COG (курс щодо ґрунту) стають менш надійними.


Перша двосмугова морська антена GPS 24xd

Сумісність з декількома системами SBAS

Пристрій GPS 24xd сумісний з декількома системами SBAS (супутникова система диференціальних поправок) для коригування помилок сигналів. Користувачі під час навігації завжди будуть точно знати, звідки і куди вони прямують.

Комплектація

До комплекту морської антени GPS 24xd входить кріплення для монтажу на штангу, кріплення на поверхню судна та під палубу. Пристрій сумісний з морськими картплоттерами Garmin з підтримкою NMEA 2000 та NMEA 0183, включаючи відзначену нагородами серію GPSMAP.


Про компанію «Garmin»
Вже вкотре компанія Garmin отримала звання «Виробника року» від Національної асоціації морської електроніки (NMEA) і була визнана найбільш впізнаваною компанією у сфері морського обладнання. Портфоліо Garmin включає найсучасніші, високотехнологічні картплоттери й багатофункціональні дисплеї, а також ехолоти, радари, автопілоти, контрольно-вимірювальні прилади і безліч інших виробів, які славляться своєю функціональністю, надійністю і простотою використання.

Garmin International Inc. є підрозділом компанії Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), світового лідера у сфері GPS-навігації. Починаючи з 1989 р, ця група компаній розробляє, виготовляє і поширює пристрої, більшість з яких оснащені технологією GPS. Діапазон застосування навігаторів Garmin охоплює автомобільний, авіаційний, морський, спортивний сектори, а також пристрої для відпочинку, розваг і туризму. Основні підрозділи компанії знаходяться у США і Великобританії, а виробничі потужності - в Тайвані. Офіційним дистриб'ютором Garmin в Україні є компанія "Навіоніка" .


Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.