Garmin вчергове отримала звання виробника року від NMEA

11.10.2023

Garmin дев’ятий рік поспіль отримує звання виробника року від NMEA

Компанія Garmin дев’ятий рік поспіль отримує звання виробника року від Національної Асоціації Морської Електроніки (NMEA) на щорічній бізнес-конференції та банкеті з нагоди вручення нагород, що відбулися 21 вересня в місті Орландо, штат Флорида. Нагородою «Виробник року» вшановується найвідоміша компанія в галузі морської електроніки за досконале надання сервісних послуг та підтримку у своїй галузі виробництва.

Також Garmin отримала п'ять нагород NMEA Product of Excellence (відмінний продукт) у категоріях: багатофункціональний дисплей (MFD), автопілот, мультимедійні розваги, система автоматичної ідентифікації (АІС) та безпека. Переможців обирають співробітники компаній-дистриб’юторів NMEA, які спеціалізуються на встановленні морської електроніки, кваліфіковані технічні фахівці NMEA та інші виробники морської електроніки.

«Дані нагороди демонструють силу Garmin як команди. Вони є свідченням не лише високої якості нашої продукції, але й нашого зобов’язання надавати клієнтам і дилерам винятковий сервіс та підтримку в усій мережі Garmin. Для нас велика честь знову отримати звання виробника року від NMEA, ми пишаємося тим, що є частиною цієї організації та її місії з вдосконалення технологій та безпеки морської електроніки.»

– Ден Бартел, віцепрезидент Garmin з глобальних продажів споживачам.

Цьогоріч такі пристрої Garmin відзначені нагородою NMEA Product of Excellence (відмінний продукт)

Мультифункціональний дисплей GPSMAP® 8616xsv

Це 16-дюймовий картплотер з Full HD IPS екраном та мультитач управлінням. Має попередньо завантажені карти з підтримкою опціональної картографії Navionics+™ з щоденними оновленнями, технологією Navionics+™ та іншими перевагами. Ехолот-картплотер GPSMAP 8616xsv пропонує мореплавцям виняткову деталізацію з вбудованою підтримкою широкого спектра традиційних сонарів CHIRP та інших скануючих сонарів, включно з сонарами реального часу Panoptix, сонарами ультрависокої чіткості Ultra High-Definition scanning sonar, а також трансд’юсерами Panoptix LiveScope™. Це дев’ята поспіль нагорода Garmin у даній категорії.

Гідравлічний автопілот Reactor™ 40 Hydraulic Autopilot зі SmartPump v2

Reactor був першою рекреаційною системою автопілота Garmin, яка використовувала технологію AHRS і може похвалитися зручністю, гнучкою установкою та багатьма іншими функціями, цінними для будь-якого судна. Прилад GHC 50, що входить до комплекту Reactor™ 40 Hydraulic Autopilot, не лише має чудовий вигляд завдяки безкрайньому скляному дисплею, а й максимально спрощує навігацію. Одинадцять років поспіль Garmin посідає перше місце в категорії автопілотів.

Мультимедійна система Fusion® Apollo™ RA770

Перше у світі морське стерео з сенсорним екраном, оснащене технологією Apple AirPlay®, Wi-Fi та можливістю мережевої трансляції аудіо. Це вже восьма перемога Garmin у даній категорії.

AIS – Vesper Cortex M1

Перша у світі УКХ-радіостанція з портативним бездротовим мобільним телефоном, оснащеним сенсорним екраном, вбудованим транспондером класу B smartAIS та дистанційним моніторингом судна. Cortex попереджає водіїв човна про ризики зіткнення, надаючи ключову інформацію про навколишні обставини та забезпечуючи простий та ефективний зв’язок. Garmin вдруге отримує нагороду у категорії АІС-систем.

GPSMAP 86i у категорії «безпека»

GPSMAP 86i — це флагманський морський портативний навігатор Garmin, що має попередньо встановлені карти прибережних зон BlueChart g3 та функції супутникового зв’язку inReach, включно з двостороннім обміном текстовими повідомленнями та відстеженням місцеположення. Навігатор може підключатись до сумісного морського обладнання Garmin для виводу інформації про човен на свій екран, а також використовуватись у якості пульта дистанційного управління для автопілота Garmin та акустичних систем FUSION®. Крім того, це відмінний запасний навігаційний пристрій на борту човна.



Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.