Garmin представляє бігові GPS-годинники Forerunner 265 та Forerunner 965 з екраном AMOLED

03.03.2023

Garmin представляє бігові GPS-годинники Forerunner 265 та Forerunner 965 з екраном AMOLED

Garmin анонсує нове покоління GPS-годинників для бігу, підготувавши реліз моделей Forerunner 265 та Forerunner 965 з оновленим функціоналом та яскравими дисплеями AMOLED. Екран новинок легко читається на відкритому просторі, незалежно від погодних умов та має опцію постійно увімкненого екрана для відстеження спортивних показників на тренуваннях. Для більшого комфорту та швидкого доступу до важливих функцій інтерфейс пристроїв доповнений п’ятьма традиційними кнопками. Флагманська модель Forerunner 965 тепер має титановий безель, який надає годиннику статусного вигляду і водночас дозволяє лишатися легким на зап’ясті. Розширені показники тренувань і дані про відновлення допоможуть ефективно підготуватись до змагань, не турбуючись про часту зарядку свого гаджета, адже новинки Forerunner 265 та Forerunner 965 працюють дійсно довго — до 15 днів та до 23 днів у режимі розумного годинника відповідно.

«Впродовж 20 років лінійка Forerunner допомагає спортсменам усіх рівнів досягати своїх цілей. Ми раді знову запровадити інновації у наших бігових годинниках з GPS, обладнавши їх яскравими AMOLED-дисплеями. Преміальні тренувальні метрики Garmin, поради по відновленню та інші незамінні функції, на додачу до відмінного ресурсу батареї, що вражає, дозволять спортсменам бігати та відпочивати з надійними інструментами, які допоможуть їм демонструвати найкращі результати». – Ден Бартел, віцепрезидент Garmin з всесвітніх продажів споживачам.

До ваших послуг комплекс новітніх функцій Forerunner, який допоможе кожному спортсмену розширити межі його можливостей.

  • Правильно розпочніть день з ранковим звітом, в якому представлений огляд сну за минулу ніч, загальні вказівки для тренувань на день, статус ВСР (варіабельність серцевого ритму) та прогноз погоди на поточний день при сполученні годинника зі смартфоном.
  • На віджеті перегонів скористайтесь професійними порадами для тренувань, рекомендованими тренуваннями на щодень, створеними на основі ваших індивідуальних даних, а також отримайте прогноз часу фінішу на майбутніх змаганнях, який розраховуються на основі даних про особливості траси, погоду та ефективність.
  • Персоналізовані щоденні рекомендовані тренування адаптуються після кожної пробіжки згідно з вашою продуктивністю та відновленням, а також враховують майбутні перегони, внесені у календар Garmin Connect™.
  • Визначте, яким тренуванням слід віддати перевагу у поточний день — інтенсивним чи легким, за допомогою оцінки готовності до тренування, що визначається годинником на основі якості сну, відновлення, тренувального навантаження та багатьох інших даних.
  • Відстежуйте коливання частоти серцевих скорочень під час сну, щоб краще контролювати відновлення організму та загальне самопочуття.
  • Вимірюйте бігову потужність та бігову динаміку: частоту кроків, довжину кроку, час контакту з землею та інші параметри на зап’ясті – без додаткових програм чи датчиків.

Годинники Forerunner 265 та Forerunner 965 розроблені за участі професійних бігунів і допомагають спортсменам ефективніше планувати тренування, готуватися до змагань, досягати цілей та спілкуватись.

У новому поколінні Forerunner передбачено усе, щоб допомогти вам досягти блискучих результатів

Forerunner 265

Щоб дозволити спортсменам досягати якнайкращих результатів, швидше та ефективніше проходити змагання, годинники Forerunner 265 обладнані інструментами моніторингу продуктивності від Garmin Firstbeat Analytics™, серед яких VO2 max, стан продуктивності, тренувальний ефект та багато інших. Для підготовки до наступного забігу пристрої пропонують скористатись одним з двох варіантів адаптивних тренувальних планів на вибір: ввести інформацію про перегони у календар Garmin Connect, щоб отримати щоденні запропоновані тренування, або ж дотримуватись безкоштовних планів Garmin Coach від досвідчених тренерів з бігу. Тренуючись на відкритому повітрі, атлети можуть планувати свою стратегію на день змагань за допомогою програми-вказівника PacePro™, яка адаптується відповідно до темпу та особливостей обраних трас. Впевнено долайте дистанцію з новим годинником Forerunner 265, адже технологія SatIQ™ і багатодіапазонний GPS забезпечать виняткову точність позиціювання у найскладнішому середовищі.

Forerunner 265

Для цілодобового відстеження самопочуття годинники Forerunner 265 укомплектовані цілим комплексом датчиків та функцій контролю здоров’я. Це і датчик Pulse Ox, що вимірює ступінь насичення крові киснем, і моніторинг енергії Body Battery™, і розширений моніторинг сну з оцінкою сну, і відстеження стресу, менструального циклу, вагітності й багато-багато інших. Функції розумного годинника дозволяють отримувати сповіщення зі смартфона на своє зап’ястя, завантажувати пісні з сервісів Spotify®, Deezer або Amazon Music (з преміумпідпискою) та зручно оплачувати покупки за допомогою безконтактних платежів Garmin Pay™. Для більшої безпеки на пробіжках пристрої обладнані функціями «Виявлення інцидентів», «Допомога» та LiveTrack.


Розумні годинники для бігу Forerunner 265 представлені у двох розмірах: компактна модель Forerunner 265S з корпусом 42 мм та стандартна Forerunner 265 з корпусом 46 мм. Менша версія забезпечує до 24 годин роботи у режимі GPS та до 15 днів у режимі смартгодинника, тоді як стандартна 46-міліметрова версія забезпечує до 20 годин автономної роботи в режимі GPS та до 13 днів у режимі розумного годинника.

Forerunner 965

Флагманський біговий годинник Forerunner 965, на додачу до усіх перелічених функцій моделі 265, отримав деякі нові показники продуктивності, вперше представлені у лінійці Forerunner, а також вбудовану картографію та розширену до 32 Гб внутрішню пам’ять для зберігання музики. Серед новітніх показників — коефіцієнт навантаження, що відстежує співвідношення короткострокового та середньострокового навантаження, допомагаючи спортсмену не перенапружуватись та уникати невдач. Під час пробіжки пристрій надає інформацію про витривалість у реальному часі, запобігаючи виснаженню. Функція ClimbPro дозволить в умовах перегонів або при проходженні нової дистанції в режимі реального часу переглядати інформацію про поточні й майбутні підйоми та спуски включно з градієнтом та відстанню, а також набором висоти над рівнем моря. Вбудовані кольорові карти дають змогу швидко зорієнтуватись на будь-якій місцевості, будь то незнайомі вулиці міста чи лісові стежки під густими кронами дерев.

Forerunner 965

Оскільки розумний годинник Forerunner 965 належить до преміального класу, він отримав титановий безель навколо екрана, який надає йому більш ефектного вигляду і водночас дозволяє зберігати легку вагу. Пристрій має великий екран AMOLED діагоналлю 1,4 дюйма та корпус 47 мм. Варто відзначити автономність нового Forerunner 965 — пристрій забезпечує до 31 години автономної роботи в режимі GPS та до 23 днів у режимі смартгодинника. Це один з найкращих показників на ринку бігових годинників.

Старт продажів нових Forerunner 265 та Forerunner 965 у США планується на кінець березня.




Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.