Garmin представляє велокомп'ютери Edge 540 і Edge 840 для прихильників велоспорту, зосереджених на продуктивності

19.04.2023


Приготуйтесь дізнатись, яким гонщиком ви можете стати вже завтра! Нові серії велокомп'ютерів Garmin Edge 540 і Edge 840 запропонують вам цілеспрямовані адаптивні тренування при сполученні з сумісним вимірювачем потужності й пульсометром. Вони допоможуть правильно скерувати ваші зусилля, надаючи цільові показники потужності протягом усієї дистанції, а також інформацію про витривалість та кількість енергії, що лишилась у вашому тілі для досягнення мети.

"Ми раді представити нові серії Edge 540 та Edge 840 світовій спільноті велосипедистів. З новими показниками відстеження ефективності, вдосконаленими картами та можливістю заряджання від сонця велокомп'ютери Edge змінюють правила гри для наших клієнтів і стають ідеальним інструментом для кардинального покращення тренувань велосипедистів усіх рівнів підготовки". - Ден Бартел, віцепрезидент Garmin з всесвітніх продажів споживачам.


Велонавігатори Edge 540 та Edge 840 обладнані широким комплексом тренувальних метрик


Нові функції для максимально ефективних тренувань

Велонавігатори Edge 540 та Edge 840 обладнані широким комплексом тренувальних метрик, направлених на покращення результатів велосипедиста, а також мають вдосконалену навігацію та інтелектуальні функції. Обидва пристрої пропонують комплекс цілеспрямованих адаптивних тренувань з використанням вимірювача потужності та пульсометра. Маючи ці дані, ви можете краще контролювати свої результати, досягати цілей з потужності та витривалості, а також бачити, скільки енергії лишилось у вас в запасі. Ви отримуєте беззаперечну користь від щоденних рекомендованих тренувань незалежно від того, де ви їдете — на відкритому повітрі чи у приміщенні, по дорозі чи гравію. Крім того, ви зможете краще зрозуміти свої сильні та слабкі сторони.

  • Здатність їздити на велосипеді та вимоги дистанції: визначте свої сильні та слабкі сторони велосипедиста та підготуйтесь до вимог конкретної дистанції, зосередивши тренування на потрібних напрямках.
  • Цільове адаптивне тренування: переглядайте щоденні запропоновані тренування та підказки для їзди на свіжому повітрі та у приміщенні. Вони створюються на основі даних про ваші тренувальні навантаження, відновлення та особливості майбутніх змагань.
  • Витривалість у реальному часі: контролюйте рівень навантаження в режимі реального часу, щоб скоригувати тренування та дізнатися, скільки ще ви зможете витримати поточний темп.
  • Рекомендації для потужності: оптимально розподіліть свої зусилля за допомогою цільових показників потужності на треку.
  • Планувальник підйомів ClimbPro: переглядайте дистанцію підйому, що залишилась, та градієнт кожного підйому без увімкненої навігації. Знаходьте підйоми потрібної складності безпосередньо на велонавігаторі Edge та у мобільному додатку Garmin Connect™ перед виходом на маршрут.
  • Багаточастотна технологія GNSS: отримайте ще кращу точність позиціювання та навігації навіть у складних умовах, таких як густий покрив дерев або центр міста з високими будівлями.
  • Підзарядка від сонця: у моделях Solar з функцією заряджання від сонця лінза Power Glass подовжує час роботи батареї до 60 годин у режимі економії заряду, забезпечуючи додаткові 25 хвилини на годину під час їзди вдень за умови постійного освітлення 75000 люкс.

Надійна конструкція

Потужний функціонал нових Edge 540 та 840 помістився в компактному, легкому корпусі з дисплеєм діагоналлю 2,6 дюйма. Моделі, обладнані сонячною зарядкою забезпечують до 32 годин автономної роботи при інтенсивному використанні та до 60 годин в режимі заощадження енергії, тоді як стандартні версії працюватимуть до 26 годин в режимі GPS та до 42 годин у режимі заощадження енергії. Усі пристрої мають зручне кнопкове управління, яке у велокомп’ютерів Edge 840 доповнено сенсорним дисплеєм для полегшення роботи з картами. Прихильники гірського велоспорту оцінять попередньо встановлені карти Trailforks MTB на моделях серії Edge 840.



Тренувальні метрики та функції

Коли ви готуєтесь до великих перегонів або намагаєтесь побити особистий рекорд, розширені дані продуктивності допоможуть вам ефективно організувати свої тренування. До прикладу, за допомогою метрик, на кшталт майстерності їзди на велосипеді та вимог до дистанції разом з сумісними датчиками, можна аналізувати свої сильні та слабкі сторони. Порівняйте своє уміння їздити на велосипеді з вимогами до маршруту, щоб краще розуміти, над чим треба попрацювати та підготуватись до умов конкретного треку. Рекомендації для потужності допоможуть оптимально розподілити зусилля на маршруті відповідно до його висотного профілю, а також продумати оптимальну стратегію їзди. Функція «витривалість» відстежує продуктивність на велосипедних тренуваннях та показує в реальному часі, скільки доступної енергії у вас лишилось в запасі. З цією інформацією ви можете краще оптимізувати свої енергетичні витрати, щоб уникнути передчасного виснаження. Функцією ClimbPro тепер можна користуватись без попередньо завантаженого маршруту. Перед підйомом пристрій надасть дані про градієнт, відстань і висоту, дозволяючи вам розумно розподілити сили. Показники гірського велосипеда, включно з кількістю стрибків, відстанню стрибка, а також часом у повітрі, складністю траси та плавністю спуску відстежать кожну деталь вашої поїздки.


Тренувальні метрики та функції


Для ще кращої продуктивності перегонників, нові моделі Edge пропонують комплексні статистичні показники від Firstbeat Analytics, такі як VO2max, час відновлення, тренувальне навантаження, тренувальний фокус та інші дані, завдяки яким можна бачити, як організм реагує на тренування. Користувачі, які мають сумісний розумний годинник Garmin, отримують більш цілісний огляд свого здоров'я й самопочуття з інформацією про варіабельність серцевого ритму, сон, насичення крові киснем, водний баланс тощо. Також пристрої дозволяють автоматично синхронізувати тренувальні плани з Garmin Connect та сторонніми спортивними додатками, такими як TrainingPeaks® та TrainerRoad. Якщо ви пропустили тренування, вам буде запропоновано надолужити згаяне. Також ви отримаєте індивідуальні щоденні рекомендації для тренувань безпосередньо на пристрої Edge на основі поточної історії ваших тренувань та фізичної підготовки.

Картографія та навігація

За допомогою популярних маршрутів Trendline™ можна знаходити цікаві популярні маршрути й трейли з туристичними локаціями, завантаженими спільнотою велосипедистів, безпосередньо на комп’ютері Edge, навіть без активної навігації. З увімкненою навігацією Trendline Popularity Routing надає попередження про різкі повороти попереду. Водночас навігацію по маршруту та сповіщення про відхилення від курсу можна поставити на паузу, щоб вийти за межі проторених шляхів і дослідити навколишню місцевість. У будь-яку мить навігацію можна увімкнути знову, щоб повернутися до початкового маршруту або початкової точки. Попередньо завантажений додаток Trailforks на велокомп’ютерах Edge 840 дозволяє переглядати детальну інформацію про маршрути та трейли у більше ніж 80 країнах, включно з режимом Forksight, в якому автоматично демонструються майбутні розвилки маршруту та місцеположення велосипедиста у мережі трас. З функцією багаточастотного прийому сигналів від супутникових систем GNSS можна отримати найвищу точність позиціювання у складних місцях.

Інтелектуальні функції та безпека

Залишайтеся на зв’язку під час поїздки з розумним функціями та функціями безпеки Garmin, на кшталт виявлення інцидентів, допомоги та LiveTrack, доступних для усіх активностей, у тому числі для гірського велосипеда. Дозвольте близьким стежити за вашим місцеположенням у режимі реального часу та переглядати запланований маршрут, по якому ви рухаєтесь. За допомогою групових повідомлень та групового стеження (Group Track) можна тримати зв'язок з товаришами по команді та переглядати їх місцеположення на карті. Для ще більшої впевненості у поїздках нові Edge 540 та 840 сумісні з лінійкою пристроїв для безпеки велосипедистів Varia™ для вчасного інформування про транспорт, що наближається ззаду та кращої видимості для водіїв. При сумісному використанні з супутниковими комунікаторами inReach® можна обмінюватись повідомленнями й даними про подорожі, а також користуватись інтерактивними SOS-повідомленнями при наявності активної підписки inReach.


Edge 540 та Edge 840 обладнані широким комплексом тренувальних метрик, направлених на покращення результатів велосипедиста незалежно від того, де він їде — на відкритому повітрі чи у приміщенні, по дорозі чи гравію


На додачу до смартповідомлень та автоматичного завантаження поїздок у Garmin Connect, велокомп’ютери Edge легко підключаються до велотренажерів Tacx®, які дозволяють тренуватись у приміщенні протягом цілого року. Для додаткових налаштувань додаток для смартфона Connect IQ™ Store пропонує власні поля даних, програми та віджети, які можна легко завантажити на свій на пристрій.

Нові велонавігатори Edge дозволяють почати тренування одразу після першого увімкнення, не витрачаючи час на налаштування. Для велосипедистів, які вже тренувались з велонавігатором Edge, пристрій автоматично підтягне їх профілі їзди на основі попередніх налаштувань, а для нових користувачів будуть застосовані найбільш поширені налаштування від інших велосипедистів на основі даних про датчики та типи їзди. Керувати налаштуваннями профілю активності можна у мобільному додатку Garmin Connect та синхронізувати їх з велокомп'ютером Edge 540 та Edge 840.




Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.