Кошик порожній

Представляємо зручні фітнес-трекери Garmin vivosmart 5 для легкого спостереження за здоров'ям, самопочуттям та активністю

10.08.2022

Коли ви рухаєтесь, vivosmart 5 традиційно надає базові дані: кроки, спалені калорії та хвилини інтенсивності. Гаджет має вбудовані спортивні додатки для занять ходьбою, плавання у басейні, їзди на велосипеді, йоги, аеробних тренувань та інших спортивних занять. Розумні повідомлення, нагадування з календаря та функції безпеки, що активуються одним натисканням кнопки, дозволять відчути зручність розумного гаджета. Слідкувати за здоров'ям та спортивною формою допомагатиме швидка статистика пульсоксиметрії з одного погляду на екран (не є медичним пристроєм і не може використовуватись для діагностики або моніторингу будь-якого медичного стану), цілодобовий моніторинг серцевого ритму, показник енергії Body Battery™, відстеження стресу протягом дня та інші інструменти.

Купити фітнес-трекер vivosmart 5 у фірмовому магазині Garmin

Гаджет має вбудовані спортивні додатки для занять ходьбою, плавання у басейні, їзди на велосипеді, йоги, аеробних тренувань та інших спортивних занять

Ремінець нового фітнес-трекера має спеціальну заокруглену форму, що обгортає вигини вашого зап’ястя та забезпечує максимальний комфорт, що особливо важливо для відстеження сну. Порівняно з попередником, vívosmart 5 має яскравий, збільшений на 66% дисплей з більшим шрифтом для перегляду інформації, простий у використанні сенсорний екран та інтерфейс кнопок. Ремінець нового vivosmart 5 можна легко замінити на новий, обравши колір, який до вподоби найбільше. Цей смартгаджет створений для цілодобового носіння, тому ви можете брати його з собою в душ або у басейн. Відмінна автономність до 7 днів дозволить вам не згадувати про зарядку протягом тривалого часу.

Ремінець нового фітнес-трекера має спеціальну заокруглену форму, що обгортає вигини вашого зап’ястя та забезпечує максимальний комфорт, що особливо важливо для відстеження сну

Стежте за станом свого організму за допомогою функцій для контролю здоров'я. Вдосконалений цілодобовий моніторинг серцевого ритму Elevate™ від Garmin випереджає конкурентів, зчитуючи дані частоти серцевих скорочень декілька разів на секунду 24 години на добу. Ба більше, vivosmart 5 повідомить вас про занадто високу або занизьку частоту пульсу відносно налаштованих значень. 

Вдосконалений цілодобовий моніторинг серцевого ритму Elevate™ від Garmin випереджає конкурентів, зчитуючи дані частоти серцевих скорочень декілька разів на секунду 24 години на добу

Розширений моніторинг сну разом з балами сну дозволить проаналізувати, чи достатньо ви спите та, чи зміг ваш організм відновитись уві сні. Фітнес-трекер проаналізує, скільки часу ви провели у стадії легкого, глибокого та швидкого сну, ваші рухи уві сні, рівень стресу та інші показники. Також пристрій відстежує сатурацію* (вночі, протягом дня або на вимогу), дихання, рівень енергії у тілі, стрес протягом дня, водний баланс та жіноче здоров'я.
*Пульсоксиметр Pulse Ox не є медичним пристроєм і не може використовуватись для встановлення або моніторингу будь-якого медичного стану.

Перевірка статистики інтуїтивно-зрозуміла для кожного користувача і здійснюється шляхом гортання полів з даними, які можна налаштувати для легкого доступу до своїх улюблених функцій.


Коли ви займаєтесь фітнесом, гуляєте, робите запливи у басейні, тренуєтесь на велотренажері чи піднімаєте ваги в тренажерному залі, робіть це ефективніше з різноманітними спортивними додатками, доступними прямо на зап'ясті. Підключіть vivosmart 5 до GPS сумісного смартфона, щоб точно відстежити відстань, темп і швидкість під час занять на свіжому повітрі, пробіжок та поїздок на велосипеді. Функція Fitness Age спонукатиме вас досягти значення, нижчого за ваш фактичний вік, шляхом збільшення активності, зменшення жиру в організмі та зниження частоти серцевих скорочень у стані спокою.

Функції безпеки та стеження забезпечать більше спокою для вас та ваших близьких. У разі екстреної ситуації просто натисніть та утримуйте кнопку протягом кількох секунд, щоб викликати функцію допомоги, яка надішле текстове повідомлення з вашими координатами заданим контактам.

Персоналізований ранковий звіт — це ідеальний спосіб розпочати день з інформативними відомостями про сон, цілі по кроках, заплановані зустрічі, погоду і навіть з особливим повідомленням на ваш день народження

У поєднанні з сумісним смартфоном (vivosmart 5 відмінно працює з Apple® та Android™) користувачі можуть переглядати текстові повідомлення на зап'ясті, оповіщення з календаря, соціальних мереж, новини та іншу інформацію. Персоналізований ранковий звіт — це ідеальний спосіб розпочати день з інформативними відомостями про сон, цілі по кроках, заплановані зустрічі, погоду і навіть з особливим повідомленням на ваш день народження.




Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.