Простий та зручний фітнес-трекер Garmin vívosmart 5 дозволить без зусиль вести спостереження за здоров'ям, самопочуттям та активністю

21.04.2022

Компанія Garmin® анонсувала vivosmart® 5

Компанія Garmin® анонсувала vivosmart® 5 — найсучасніший та легкий у користуванні розумний фітнес-трекер, створений для користувачів, які шукають просте рішення для контролю здоров'я і спортивної форми. Допомагатиме в цьому швидка статистика пульсоксиметрії* з одного погляду на екран, цілодобовий моніторинг серцевого ритму, показник енергії Body Battery™, відстеження стресу протягом дня та інші інструменти, які надаються без підписки.

За традицією, коли ви рухаєтесь, vívosmart 5 надає базові дані: кроки, спалені калорії та хвилини інтенсивності. Пристрій має вбудовані спортивні додатки для занять ходьбою, плавання у басейні, їзди на велосипеді, йоги, аеробних тренувань та інших спортивних занять. Завдяки розумним повідомленням, нагадуванням з календаря та функціям безпеки, що активуються одним натисканням кнопки, vivosmart 5 забезпечить вас усіма необхідними інструментами розумного гаджета.

«Ми розуміємо, що багато наших клієнтів віддають перевагу зручності та простому дизайну фітенс-трекера», — коментує Ден Бартел, віцепрезидент Garmin із глобальних споживчих продажів. «Vívosmart 5 завжди напоготові, коли ви цього потребуєте і ненав’язливий, коли ви займаєтесь іншими справами. Не має значення для чого ви його використовуєте — для відстеження сну, частоти серцевих скорочень, активності або просто для перегляду текстових повідомлень.»

Зручний дизайн зі змінним ремінцем

Ремінець нового фітнес-трекера має спеціальну заокруглену форму, що обгортає вигини вашого зап’ястя та забезпечує максимальний комфорт, що особливо важливо для відстеження сну. Порівняно з попередником, vívosmart 5 має яскравий, збільшений на 66% дисплей з більшим шрифтом для перегляду інформації, простий у використанні сенсорний екран та інтерфейс кнопок. Ремінець нового vivosmart 5 можна легко замінити на новий, обравши колір, який до вподоби найбільше. Цей смартгаджет створений для цілодобового носіння, тому ви можете брати його з собою в душ або у басейн. Вражаюча автономність до 7 днів дозволить вам не згадувати про зарядку протягом тривалого часу.

Важливі дані про здоров'я

Стежте за станом свого організму за допомогою функцій для контролю здоров'я. Найсучасніший цілодобовий моніторинг серцевого ритму Elevate™ від Garmin випереджає конкурентів, зчитуючи дані частоти серцевих скорочень декілька разів на секунду 24 години на добу. Ба більше, vivosmart 5 повідомить вас про занадто високу або занизьку частоту пульсу відносно налаштованих значень. Розширений моніторинг сну разом з балами сну дозволить проаналізувати, чи достатньо ви спите та чи зміг ваш організм відновитись уві сні. Фітнес-трекер проаналізує, скільки часу ви провели у стадії легкого, глибокого та швидкого сну, ваші рухи уві сні, рівень стресу та інші показники. Також пристрій відстежує сатурацію* (вночі, протягом дня або на вимогу), дихання, рівень енергії у тілі, стрес протягом дня, водний баланс та жіноче здоров'я.

Перевірка статистики інтуїтивно-зрозуміла для кожного користувача і здійснюється шляхом прогортання полів з даними, які можна налаштувати для легкого доступу до своїх улюблених функцій.

Розширений моніторинг сну разом з балами сну дозволить проаналізувати, чи достатньо ви спите та чи зміг ваш організм відновитись уві сні

Створений для активного життя

Коли ви займаєтесь фітнесом, гуляєте, робите запливи у басейні, тренуєтесь на велотренажері чи піднімаєте ваги в тренажерному залі, робіть це ефективніше з різноманітними спортивними додатками, доступними прямо на зап'ясті. Підключіть vivosmart 5 до GPS сумісного смартфона, щоб точно відстежити відстань, темп і швидкість під час занять на свіжому повітрі, пробіжок та поїздок на велосипеді. Функція Fitness Age спонукатиме вас досягти значення, нижчого за ваш фактичний вік, шляхом збільшення активності, зменшення жиру в організмі та зниження частоти серцевих скорочень у стані спокою.

Функції безпеки та стеження забезпечать більше спокою для вас та ваших близьких. У разі екстреної ситуації просто натисніть та утримуйте кнопку протягом кількох секунд, щоб викликати функцію допомоги, яка надішле текстове повідомлення з вашими координатами заданим контактам.

Підключіть vivosmart 5 до GPS сумісного смартфона, щоб точно відстежити відстань, темп і швидкість під час занять на свіжому повітрі

Інтелектуальні функції

У поєднанні з сумісним смартфоном (vivosmart 5 відмінно працює з Apple® та Android™) користувачі можуть переглядати текстові повідомлення на зап'ясті, оповіщення з календаря, соціальних мереж, новини та іншу інформацію. Персоналізований ранковий звіт — це ідеальний спосіб розпочати день з інформативними відомостями про сон, цілі по кроках, заплановані зустрічі, погоду і навіть з особливим повідомленням на ваш день народження.

*Пульсоксиметр Pulse Ox не є медичним пристроєм і не може використовуватись для діагностики або моніторингу будь-якого медичного стану. Pulse Ox доступний не в усіх країнах.



Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.