Кошик порожній

Отримайте більше від своїх тренувань з новим нагрудним пульсометром HRM-Pro Plus від Garmin

14.07.2022

Новий преміальний пульсометр HRM-Pro™ Plus відстежує темп і дистанцію на додачу до інформації про пульс у реальному часі й динаміку бігу, а також забезпечує передачу даних ANT+® і BLE. Під час занять на легкоатлетичному манежі чи на біговій доріжці HRM-Pro Plus транслює дані про темп і дистанцію на сумісний смартгодинник Garmin, надаючи бігунам корисну інформацію для досягнення продуктивності.


Garmin представляє нагрудний пульсометр HRM-Pro Plus


«Спортсмени покладаються на нашу популярну лінійку нагрудних пульсометрів, які забезпечують передачу точних даних про частоту серцевих скорочень і продуктивність під час будь-якого тренування, тому ми раді надати додаткові показники у нашому HRM-Pro Plus», — сказав Ден Бартел, віцепрезидент Garmin. «Відстежуючи темп і дистанцію під час занять на манежі чи біговій доріжці, спортсмени отримують вичерпні дані, які допоможуть їм розширити свої межі».

Завдяки технологіям ANT+ і BLUETOOTH® Low Energy пульсометр HRM-Pro Plus передає точні дані про частоту серцевих скорочень і продуктивність у реальному часі на смартгодинники Garmin і велокомп’ютери Edge®, а також на сумісне фітнес-обладнання, додаток Tacx® Training тощо.


Новий преміальний пульсометр HRM-Pro™ Plus відстежує темп і дистанцію на додачу до інформації про пульс у реальному часі


Щоб допомогти бігунам покращити свою форму, нагрудний датчик HRM-Pro Plus відстежує дані про потужність бігу, динаміку бігу, включаючи час контакту з землею, частоту кроків, довжину кроку та інші дані, після чого передає їх на сумісний смартгодинник Garmin. Для плавання скористайтеся функцією зберігання та пересилання даних про пульс. Після запливу дані надсилаються на сумісний годинник і відображаються разом з іншими показниками плавання. Коли користувач знімає годинник для занять тими видами спорту, де його носіння заважає, HRM-Pro Plus зберігає кількість кроків, калорій і хвилин інтенсивності, а потім синхронізує ці дані зі смартгодинником за допомогою мобільного додатку Garmin Connect™ і функції TrueUp™.

Також новий пульсометр пропонує полегшений доступ до батарейки, яку можна замінити без застосування інструментів. Заряду батареї в середньому вистачає до одного року.


Щоб допомогти бігунам покращити свою форму, нагрудний датчик HRM-Pro Plus відстежує дані про потужність бігу, динаміку бігу, включаючи час контакту з землею, частоту кроків, довжину кроку та інші дані



Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.