Кошик порожній

Garmin вшановує Міжнародний день бігу чудовими новинками та представляє серію бігових годинників Forerunner 255 з комплексом нових функцій

02.06.2022

Компанія Garmin анонсувала серію розумних бігових годинників Forerunner® 255 з GPS, повною підтримкою тріатлону, новими тренувальними метриками, розширеними функціями розумного годинника та багатьма іншими корисними інструментами. Серія представлена чотирма моделями, які відрізняються між собою розмірами корпуса та наявністю пам'яті для зберігання музики. Більш компактні Forerunner 255S та Forerunner 255S Music доступні у розмірі 41 мм, тоді як стандартні моделі Forerunner 255 та Forerunner 255 Music отримали корпус розміром 46 мм. Власники новинок витрачатимуть менше часу на зарядку свого гаджета та більше часу та улюблені активності завдяки роботі акумулятора до 14 днів в режимі розумного годинника та до 30 годин у режимі GPS. Реліз нової серії Forerunner 255 присвячений Міжнародному дню бігу, щорічному святу бігового спорту, який заохочує спортсменів усіх рівнів змінити своє життя на краще, зайнявшись бігом.


Garmin анонсувала серію розумних бігових годинників Forerunner® 255


Новинки Forerunner 255 створені на основі попередніх моделей Forerunner 245, тому вони мають усі їхні функції, а також низку абсолютно нових:

Ранковий звіт: отримуйте прогноз погоди на поточний день, щоденне рекомендоване тренування, а також інформацію про сон з варіабельністю серцевого ритму уві сні. Налаштовуйте дані, які виводяться у звіт, щоб бачити лише потрібну інформацію.

Повна підтримка тріатлону: змінюйте режими тренування за допомогою профілів тріатлону та мультиспорту. Легко перемикайтесь між декількома видами спорту одним натисканням на кнопку.

Віджет перегонів: переглядайте інформацію про підготовку до перегонів, включно з прогнозом ефективності для конкретного дня перегонів, погоду в день змагань та таймер зворотного відліку — все на одному віджеті. Якщо у вас заплановане змагання, щоденні рекомендовані тренування будуть адаптуватися згідно з вашими планами.

Статус HRV (мінливості серцевого ритму): відстежуйте варіабельність серцевого ритму під час сну, щоб краще контролювати відновлення організму та бачити загальну картину здоров’я.

Безконтактні платежі Garmin Pay™: оплачуйте покупки прямо зі свого зап’ястя.

Багатодіапазонний GPS: точний GPS від Garmin став ще кращим. Увімкнувши багатодіапазонне мультисупутникове відстеження на годиннику, спортсмени можуть отримати ще точніші дані про біг, навіть у найскладніших умовах.

Інтегрована бігова потужність: у парі з пульсометром Running Dynamics Pod або HRM-Pro™ (продається окремо), отримайте в режимі реального часу показники потужності, яку ви докладаєте під час бігу, прямо на годиннику – додаток не потрібен.


Серія Forerunner 255 розроблена для спостереження за вашим здоров'ям 24/7

Інструменти для тренувань

Серія Forerunner 255 пропонує на лише персоналізовані тренування та метрики для аналізу відновлення організму, ай включає інструменти для моніторингу продуктивності фізичних занять, допомагаючи спортсменам розширити межі своїх можливостей.

  • Пристрій надає щоденні рекомендовані тренування 7 днів на тиждень. На основі ваших даних розумний алгоритм обирає тренування, яке буде найефективнішим для покращення здоров'я на даний час. Рекомендовані тренування будуть автоматично адаптуватись згідно з планами змагань, створених за допомогою нового віджета перегонів.
  • Підготуйтесь до дистанції 5K, 10K або півмарафону за допомогою безкоштовних планів тренувань Garmin Coach, які налаштовуються на основі цілей та продуктивності бігуна.
  • Зробіть свої заняття різноманітними з десятками вбудованих спортивних додатків, серед яких тріатлон, їзда на велосипеді, плавання в басейні та у відкритих водоймах, біг на стадіоні та багато інших.
  • За допомогою нових показників, на кшталт статусу мінливості серцевого ритму, нещодавньої історії фізичних навантажень та продуктивності, спортсмени зможуть отримати краще уявлення про загальний стан їхніх тренувань і про те, яким було тренування – продуктивним, напруженим або на межі можливостей.
  • Краще підготуйтеся до забігу або тренувального циклу за допомогою показників продуктивності від Garmin Firstbeat Analytics™, таких як VO2 max, сумарне навантаження, статус тренування, ефект від тренування тощо.
  • Не відхиляйтесь від темпу за допомогою інструмента PacePro™, який попереджає про зміни ухилу на місцевості, по якій ви біжите.
  • Плануйте та завантажуйте маршрути за допомогою програми-планувальника у Garmin Connect, яка використовує популярні маршрути Trendline™, щоб віднайти для вас найкращі локальні маршрути. Або ж створюйте маршрути на таких платформах, як Strava і Komoot, які легко синхронізуються з годинником.
  • При використанні пульсометра Running Dynamics Pod або HRM-Pro (продається окремо), відстежуйте динаміку бігу, включно з частотою кроків, довжиною кроку, часом контакту з землею та іншими даними.

Контроль здоров’я та самопочуття

Серія Forerunner 255 розроблена для спостереження за вашим здоров'ям 24/7. Пульсоксиметр Pulse Ox на зап’ясті відстежує рівень насичення крові киснем уві сні, надаючи користувачам більш розгорнуту статистику якості сну. Показник Body Battery™ визначає поточний рівень енергії в організмі та допомагає обрати найоптимальніший час для активності та відпочинку. Щоранку власники годинника отримають персональну оцінку якості сну з часом у кожній фазі, даними пульсу, стресу, сатурації та дихання. Додаток для відстеження жіночого здоров’я допоможе спостерігати за перебігом вагітності та коригувати тренування й підготовку до змагань відповідно до фази менструального циклу.


Зробіть свої заняття різноманітними з десятками вбудованих спортивних додатків

Інтелектуальні функції

Новинки Forerunner 255 синхронізуються зі смартфоном та виводять на свій екран текстові повідомлення, оновлення соціальних мереж, електронні листи й інші дані. Крім того, вони оснащені вбудованими функціями безпеки, серед яких виявлення інцидентів (Incident Detection), допомога (Assistance) та стеження в реальному часі LiveTrack, яке дозволить близьким користувача спостерігати за його пробіжкою або велопоїздкою та менше хвилювались. Після тренування Forerunner 255 автоматично завантажить дані на безкоштовну платформу Garmin Connect, де спортсмени можуть переглядати всю інформацію про своє здоров’я й фізичну форму, спілкуватись та змагатися з друзями, реєструватись на змагання тощо. Ба більше, моделі Forerunner 255 Music та Forerunner 255S Music можуть зберігати до 500 пісень у своїй пам'яті, у тому числі списки відтворення Spotify®, Amazon Music та Deezer (може знадобитись преміальна підписка) зі свого смартфона Apple® або Android™. Слухати музику можна без телефону за допомогою бездротових навушників.

Forerunner 255 та Forerunner 255S пропонуються у нових цікавих кольорах – яскраво-блакитному та світло-рожевому. Моделі Forerunner 255 Music та Forerunner 255S Music доступні у чорному та білому кольорі відповідно.



Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.