Кошик порожній

Слідкуйте за своїм спортивним собакою довше за допомогою нових GPS-нашийників TT 15X і T 5X від Garmin

21.02.2022

Вдосконалені пристрої Garmin забезпечують подвійний час роботи батареї та широкі налаштування живлення для максимально довгого полювання.

Компанія Garmin представила оновлені GPS-трекери для собак TT™ 15X і T 5X, що використовуються спільно з сумісними навігаторами для стеження Alpha® або Astro®. Нашийники TT 15X і T 5X забезпечують до 80 годин роботи від одного заряду та можуть дистанційно переводитись у режим сну за допомогою сумісного портативного навігатора, що знаходиться у господаря. Батарея більшої місткості забезпечує довший час роботи й дозволяє користувачам зосередитись на полюванні, а не на обладнанні свого собаки.

 Garmin представила оновлені GPS-трекери для собак TT™ 15X і T 5X

«Ваш собака є важливою складовою успішного полювання. Завдяки значно збільшеному часу роботи акумулятора GPS-нашийників TT 15X і T 5X ви не витрачаєте дорогоцінний час на підзарядку пристроїв для стеження», — коментує Ден Бартел, віцепрезидент Garmin з глобальних споживчих продажів. «Завдяки новій функції режиму cну, якщо мисливці виявлять, що акумулятор нашийника розряджений, вони можуть дистанційно перевести його у режим очікування зі свого сумісного портативного пристрою. Ця функція особливо корисна в ситуації з собакою, що заблукав, коли збереження заряду батареї має вирішальне значення».

Завдяки значно збільшеному часу роботи акумулятора GPS-нашийників TT 15X і T 5X ви не витрачаєте дорогоцінний час на підзарядку пристроїв

Покращений термін служби батареї

Час роботи батареї на TT 15X і T 5X становить до 80 годин – вдвічі більше, порівняно з попередниками – залежно від заданої швидкості оновлення даних. За допомогою сумісного портативного пристрою для відстеження собак, трекери TT 15X і TT 5X можна налаштувати на інтервали оновлення 2.5, 5, 10, 30 та 120 секунд.

Пристрої отримали вдосконалений режим сну, який функціонує як дистанційний вмикач/вимикач для максимального збільшення часу роботи акумулятора. Під час переходу в режим сну нашийник не оновлює дані відстеження в реальному часі, але залишається в режимі очікування, щоб у будь-який момент знову розпочати стеження. Це звільняє користувача від необхідності знімати з собаки та фізично вимикати нашийник, щоб заощадити акумулятор. Коли собака знову буде готовий до полювання, просто виведіть пристрій з режиму сну і він автоматично продовжить відстеження.

Пристрої отримали вдосконалений режим сну, який функціонує як дистанційний вмикач/вимикач для максимального збільшення часу роботи акумулятора

Якщо собака загубився, а батарея GPS-нашийника має низький рівень заряду, користувачі можуть перевести його у режим сну та дістатись останньої відомої точки розташування собаки. Після прибуття на місце нашийник можна активувати, щоб отримати наступну точку відстеження, зберігаючи таким чином заряд акумулятора, поки собаку не знайдуть.

Більше впевненості на полюванні

Новинки TT 15X і T 5X дозволяють стежити за собаками на відстані до 14 км. Оскільки Garmin – провідний бренд у галузі систем стеження за спортивними собаками, пристрої використовують супутникові мережі GPS і ГЛОНАСС для точнішого відстеження місцеперебування. При спільному використанні ці супутникові мережі забезпечують доступ до більшої кількості супутників, а приймачі, сумісні з ГЛОНАСС, на 20% швидше отримують сигнали від супутників, ніж пристрої, які покладаються тільки на GPS.

Новинки TT 15X і T 5X дозволяють стежити за собаками на відстані до 14 км

Пристрої TT 15X або T 5X оснащені світлодіодними маячками, які можна дистанційно активувати з сумісного портативного пристрою для ведення спостереження за собакою в умовах слабкого освітлення або попередити водіїв, якщо собака блукає біля дороги. Обидва нашийники сумісні з портативними навігаторами для спортивних собак Alpha 10, Alpha 100, Alpha 200i, Astro 430 і PRO 550 Plus.

За потреби користувачі зможуть окремо придбати додаткову батарею TT 15X або T 5X для швидкої заміни у випадках, коли зарядка недоступна. Пристрої оснащені водозахистом за рейтингом 1 ATM (можуть занурюватись у воду на глибину до 10 метрів).



Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.