Кошик порожній

У фірмовий магазин Garmin надійшов супутниковий пейджер inReach® Messenger

01.11.2022

inReach® Messenger — це мініатюрний пейджер з підтримкою супутникової мережі Iridium для передачі сигналів SOS та двостороннього обміну короткими текстовими повідомленнями, нещодавно представлений компанією Garmin. Гаджет дозволяє швидко зв’язатись з близькими в місцях без стільникової мережі та забезпечує безперебійний супутниковий зв’язок, як автономно, так і в парі з новим мобільним додатком Garmin Messenger.

Купити inReach Messenger у фірмовому магазині Garmin


inReach® Messenger


За допомогою Wi-Fi® пристрій поєднує стільникову та супутникову мережі для швидкого двостороннього обміну текстовими повідомленнями та спілкування у групових чатах. Додаток Garmin Messenger автоматично вибирає доступний спосіб зв’язку — Wi-Fi, стільникова мережа або супутникове з’єднання для забезпечення стабільної передачі повідомлень. У критичній ситуації можна надіслати запит на допомогу до цілодобового Міжнародного координаційного центру реагування на надзвичайні ситуації Garmin (IERCC) як з самого пристрою inReach Messenger, натиснувши на кнопку SOS, так і з додатка Garmin Messenger App, в залежності від того, який спосіб зв’язку доступний. Cервіс порятунку Garmin IERCC допоміг провести вже 10000 рятувальних операцій за допомогою SOS повідомлень від власників комунікаторів InReach.


За допомогою Wi-Fi пристрій поєднує стільникову та супутникову мережі


InReach Messenger працює як повнофункціональний самостійний пристрій і без телефона — гаджет дозволяє легко сповіщати контакти про хід своєї подорожі, надсилати актуальні координати місцеперебування, активувати або зупинити GPS-відстеження та подавати сигнал SOS безпосередньо з пристрою.


InReach Messenger працює як повнофункціональний самостійний пристрій


У випадку розряджання акумулятора смартфона функція Garmin “Безпечне заряджання” дозволить підзарядити смартфон від inReach Messenger та продовжити обмінюватись текстовими повідомленнями у мобільному додатку.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

Щоб спілкуватися за допомогою пристрою inReach Messenger, потрібен активний план підписки на супутниковий зв’язок. Доступні різноманітні тарифні плани, від декількох варіантів щомісячної оплати до річних контрактів.



Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.