Garmin представляє колекцію з п’яти розкішних годинників-інструментів MARQ Gen 2, створених для натхнення спортсменів, дослідників, моряків та авіаторів

19.10.2022

Компанія Garmin анонсувала MARQ® Gen 2 – оновлену колекцію з п’яти нішевих годинників, до якої увійшли моделі MARQ Athlete, MARQ Adventurer, MARQ Golfer, MARQ Captain та MARQ Aviator. Кожна з вишуканих моделей унікально створена, щоб підкреслити пристрасть свого власника і стати для нього надійним компаньйоном у спортивних заняттях, дослідженні світу, морських круїзах або польотах. Друге покоління годинників MARQ® Gen 2 виготовлене з високоефективного титану 5 класу та оснащене яскравим сенсорним AMOLED-екраном, вкритим куполоподібним сапфіровим склом високої міцності. Колекція MARQ (Gen 2) стала ще міцнішою та яскравішою, але все так же наслідує незмінні традиції еталонності Garmin. Завдяки величезному комплексу вузькоспеціалізованих функцій, збільшеній до 16 днів автономності та ретельно підібраним матеріалам виготовлення кожен хронометр MARQ стане незамінним помічником у будь-яких життєвих пригодах.


Garmin представляє друге покоління преміальних годинників MARQ, колекцію з п’яти розкішних годинників-інструментів, створених для натхнення спортсменів, дослідників, моряків та авіаторів


«Колекція MARQ є справжнім свідченням відданості Garmin найвищій якості, інноваціям і надійності», — прокоментував Ден Бартел, віцепрезидент Garmin з глобальних продажів споживачам. «Годинники MARQ — це сучасні надійні інструменти, унікальні для нашого бренду та розроблені для ринків, на яких ми працюємо понад 30 років. Завдяки автентичному набору функцій, функціональності смартгодинників та приголомшливим преміальним матеріалам MARQ встановлює новий стандарт у традиційній годинниковій індустрії».

Винятковий дизайн для щоденного комфорту

Для колекції MARQ Gen 2, розробленої з надвисокою майстерністю та увагою до деталей, застосовані виключно преміальні матеріали, на кшталт сапфірового скла, кераміки та нейлону жакардового плетіння. Унікальні елементи дизайну у колекції, включно з титановими, шкіряними, нейлоновими та силіконовими ремінцями, ретельно підібрані окремо для кожного годинника з урахуванням потреб та характеру захоплень його власника. Високоефективний титан п’ятого класу у п’ять разів міцніший та легший за більшість сталей та гарантує значно вищу стійкість впливу високих температур і корозії. Цей преміальний матеріал робить пристрій стійкішим до подряпин і легшими на зап’ясті, на противагу нержавіючій сталі, яка частіше застосовується в аналогах. На корпусі діаметром 46 мм розмістився яскравий високочутливий сенсорний AMOLED-дисплей, захищений куполоподібною сапфіровою лінзою. Такий міцний барвистий екран з високою яскравістю забезпечує комфорт під час щоденного використання розумного годинника та взаємодії з картою.



Збільшений час автономної роботи до 16 днів дозволить на довгий час забути про зарядку MARQ Gen 2 у подорожах або вночі. Коли ви спите MARQ збирає важливі біометричні дані, щоб надати вам індивідуальну інформацію про якість сну, рівень стресу і відновлення. А коли настає час зарядити годинник – магнітний зарядний пристрій легко та надійно прилягає до кожного годинника MARQ і заряджає його лише за 1 годину, що вдвічі швидше порівняно з попередніми моделями.

Преміальний функціонал для сучасного дослідника світу

Колекція MARQ Gen 2 — це не просто серія люксових аксесуарів з певним комплексом смартфункцій. Годинники MARQ другого покоління цілодобово стежать за станом вашого здоров’я і самопочуттям, точно визначають частоту серцевих скорочень, дихання та стежать за стресом. Вони аналізують якість вашого сну, сповіщають про рівень енергії у тілі (показник Body Battery™) та допомагають пристосуватись до частої зміни поясів за допомогою нової функції Jet Lag Adviser для мандрівників і спортсменів, які часто подорожують. На основі даних про історію вашого сну та інших метрик електронний консультант Jet Lag Adviser порекомендує ступінь освітленості, створить для вас графік сну та фізичних вправ, щоб мінімізувати вплив зміни часових поясів у наступній далекій мандрівці з одним або декількома пунктами призначення. Функція надасть чіткі рекомендації стосовно того, що слід робити та о котрій годині для швидкої адаптації до нового часового поясу та навіть надсилатиме на зап’ястя короткі поради та нагадування стосовно споживання кофеїну, харчування тощо. Перед тим, як вирушити у дорогу можна занотувати у програмі Garmin Connect деталі мандрівки, а потім спостерігати за тим, як внутрішній “годинник” організму пристосовується до нового пункту призначення.

Серед нововведень для всіх годинників MARQ варто відзначити підтримку багатодіапазонної системи GNSS, багаточастотного GPS (L1 + L5) і розумної технології заощадження заряду Garmin SatIQ, яка забезпечує виняткову точність позиціювання в будь-якому середовищі, одночасно оптимізуючи роботу батареї. Куди б не привели вас пригоди, ця технологія автоматично вибере правильний режим супутника згідно з ситуацією в режимі реального часу.

Зустрічайте колекцію MARQ

MARQ Athlete

MARQ Athlete


Годинник MARQ Athlete створений для спортивних змагань. Пристрій заключений у витончений титановий корпус, барвистий AMOLED-екран обрамляє титановий безель з матовим DLC-покриттям, легкий вентильований силіконовий ремінець забезпечує надійну фіксацію та комфорт на заняттях спортом й у повсякденному житті.


MARQ Athlete


Спортсменам пропонується відстеження усіх аспектів їх продуктивності, тренування та відновлення за допомогою широкого комплексу метрик. До прикладу, нова функція Training Readiness (готовність до тренування) на основі даних про якість сну, відновлення, тренувального навантаження та іншої біометрії, дозволяє визначити, чи готовий спортсмен до нових звершень, чи зараз йому краще не поспішати. Бігунам MARQ Athlete теж пропонує великий спектр розширених тренувальних функцій — PacePro допоможе підтримувати стратегію бігу за допомогою вказівок з поправкою на висоту і тип рельєфу на маршруті, Real-Time Stamina відстежить навантаження та допоможе правильно розподілити зусилля, щоб уникнути перенавантаження. Окрім щоденного відстеження активності, MARQ Athlete має вбудовані програми для всіх видів спорту, серед яких біг, велоспорт, плавання, катання на лижах, гольф, піклбол, теніс, тренажери, серфінг — і це далеко не повний перелік. Крім того, годинник пропонує анімовані тренування з простими та зрозумілими інструкціями для занять кардіо, силовими вправами, йогою та пілатесом.


MARQ Adventurer

MARQ Adventurer


Це багатофункціональний годинник-інструмент для сучасного любителя пригод. MARQ Adventurer пропонує одразу два преміальних ремінці— елегантний шкіряний преміум ремінець та високоякісний каучуковий гібридний ремінець FKM високої стійкості до поту і забруднень, що ідеально підходить для щоденного використання та інтенсивних занять спортом. Титановий безель навколо циферблата виконаний у вигляді класичного компаса з 360-градусним маркуванням для легкої навігації за допомогою карти та компаса у режимі Orienteering.


MARQ Adventurer


Вбудовані карти TopoActive дозволяють шукачам пригод миттєво отримати доступ до інформації про визначні місця, профілі висоти та інших навігаційних даних. Функція NextFork повідомляє відстань до наступного перехрестя на маршруті, а також назву маршруту попереду, допомагаючи мандрівникам були краще інформованими щодо свого поточного місцеположення.


MARQ Golfer

MARQ Golfer


MARQ Golfer Gen 2 створений не лише для тих, хто захоплюється грою в гольф. Але саме поле для гольфу надихнуло розробників на вибір забарвлення для цього неперевершеного годинника. Елегантне поєднання кольорів, зелений керамічний безель з гравіюванням лунок від 1 до 18, вишуканий нейлоновий ремінець жакардового плетіння кольору Tritone Green символізуватиме вашу пристрасть і не дозволить любові до гри у гольф лишитись непоміченою.


MARQ Golfer


MARQ Golfer містить 42000 попередньо завантажених полів для гольфу по всьому світу і дозволяє відстежувати ігри без перешкод. Годинник автоматично визначає, на якому полі відбудеться гра й швидко та легко рахує точну відстань до передньої, середньої або задньої частини гріну. За допомогою Green Contours гаджет може визначати напрямок схилу на гріні, але для цього його власнику потрібно зареєструватись у додатку Active Garmin Golf. MARQ Golfer другого покоління отримав найдосконаліший набір функцій Garmin для покращення гри гольфіста, включно з Virtual Caddie, Hazard View, Wind Data, PinPointer для аналізу критичних факторів, наприклад, швидкості вітру, розкладки маршруту, швидкості гольфіста, а також для підбору найефективнішої ключки для кожного удару. Як і попередня модель, MARQ Golfer Gen 2 поставляється в комплекті з трьома датчиками ключки Approach® CT10 для розширених можливостей відстеження, включно з розташуванням, дистанцією і типом ключки.


MARQ Captain

MARQ Captain


Прихильникам водної стихії пропонується оновлена модель MARQ Captain Gen 2, у дизайні якої переважають морські деталі: керамічний безель кольору морської хвилі з таймером регати та смугастий темно-синій нейлоновий ремінець жакардового плетіння.


MARQ Captain


Любителям яхтового спорту вбудований електронний таймер регати допоможе перетнути стартову точку в ідеальний момент — для цього за допомогою GPS годинник визначає оптимальне місцеположення, а таймер зворотного відліку рахує час до старту. Під’єднавши оновлений MARQ Captain до автопілота можна змінювати курс, увімкнути керування за шаблоном та дотримуватись маршруту зі свого зап’ястя. Також годинник містить профілі для інших видів діяльності на воді: каякінг, ветикальна гребля, віндсерфінг, кайтсерфінг і кайтбординг.


MARQ Aviator

MARQ Aviator


Ця модель годинника орієнтована на професійних авіаторів та усіх, чиє життя пов’язане з польотами. Тут у конструкції поєднались керамічний безель зі шкалою GMT, матовий титановий браслет, стрілоподібні ланки та застібка у формі замочка. Усе це надає годиннику неперевершеного класичного вигляду.


MARQ Aviator


Використовуйте MARQ Aviator для навігації до місця або маршрутної точки у всесвітній аеронавігаційній базі даних, або ж оберіть функцію «Найближчий», щоб прокласти маршрут до найближчого аеропорту. Пілоти можуть налаштувати мінімальний бічний вітер та комфортні умови для польоту, а годинник MARQ Aviator Gen 2, за допомогою авіаційних сповіщень, повідомить, коли настане сприятливий час піднятись у небо. У міжнародних подорожах циферблат Jet Lag Adviser покаже домашній часовий пояс, час, який відчувається, а також автоматично оновиться, щоб цілодобово надавати рекомендації щодо освітлення, сну та фізичних вправ. Для повної інформованості про ситуацію у небі льотчики можуть переміщати рухому карту одним дотиком, переглядати дані з радара NEXRAD, накладені на маршрут, а також отримувати авіаційні прогнози погоди, включно з інформацією METAR, TAF і MOS, щоб бути в курсі вітру, видимості, барометричного тиску та інших важливих відомостей про перебіг польоту.


Серія MARQ – це новітнє рішення у щораз більшому сегменті продукції Garmin для активного відпочинку, головним завданням якого є створення продуктів і послуг, що урізноманітнюють досвід і забезпечують більше спокою для споживачів. Вироби Garmin, ретельно спроєктовані зсередини для використання на відкритому просторі, зробили революцію в авіації, морській електроніці, автомобільній навігації, активному відпочинку та спорті. Garmin прагне допомогти людям якнайпродуктивніше використати час, який вони приділяють своїй пристрасті. У компанії переконані, що кожен день – це можливість для інновацій і шанс перевершити вчорашні досягнення.



Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.