Кошик порожній

Компанія Garmin отримала нагороду 2021 National Boating Industry Safety Award

20.12.2021

Компанія Garmin отримала нагороду 2021 National Boating Industry Safety Award від фонду Sea Tow Foundation за визначний вклад у безпеку водного туризму через інновації та цілеспрямовані зусилля стосовно їх популяризації. Нагорода була вручена 8 грудня 2021 року у співпраці з Консультативною радою з водного туризму у США і спрямована на визнання комерційних компаній в індустрії рекреаційного водного туризму, які успішно популяризують безпечну та відповідальну поведінку на воді.

Компанія Garmin отримала нагороду 2021 National Boating Industry Safety Award від фонду Sea Tow Foundation за визначний вклад у безпеку водного туризму

Garmin отримала найвищу нагороду в категорії «Виробник інструментів та обладнання» у тому числі за використання каналів соціальних мереж для привертання уваги до ресурсів, програм та навчальних заходів для мореплавців. На додаток до розвитку соціальних мереж, Garmin допомогла вплинути на проведення освітніх заходів стосовно безпечного водного туризму та поширення стандартів безпеки через цілеспрямовану пропаганду у ЗМІ, інформативні дописи у блозі й спеціальні морські вебінари Garmin, в яких акцент зроблений на необхідність завжди бути пильними та підготовленими до різних ситуацій на воді.

«Ця нагорода не лише свідчить про наше прагнення створювати продукцію для підтримання безпеки та відповідальності водного туризму й морської промисловості, але й має на меті привернути увагу до важливих завдань у галузі», – сказав Ден Бартел, віцепрезидент Garmin з глобальних роздрібних продажів. «Наша мета — забезпечити обладнання та ресурси, що допоможуть створити сильнішу та розумнішу спільноту мореплавців незалежно від того, хто ними користується — досвідчений капітан чи новачок. Національна премія за безпеку у морській індустрії є доказом того, що ми вже змінюємо ситуацію на краще і ми дякуємо фонду Sea Tow за надану нам честь».

Протягом десятиліть морська продукція Garmin, на кшталт першокласних морських карт, які створюються з контенту Garmin та Navionics®, або морських радіостанцій VHF та AIS, допомагала забезпечити спокій та чудову інформованість про навколишні обставини морякам та рибалкам. Беручи до уваги пандемію та її вплив на морську промисловість, Garmin продовжує віддавати перевагу питанню безпечної поведінки на воді, пропонуючи користувачам інноваційні системи зв’язку та навігації з продуманою інтеграцією та різноманітними джерелами, мета яких забезпечити мореплавцям якомога кращу впевненість.

«Garmin є справжнім лідером у сфері безпеки на воді, про це свідчать значні інвестиції у додаток Navionics, картографію g3, супутниковий зв’язок inReach, а також системи AIS, GPS та VHS», — каже Ґейл Калп, виконавчий директор Sea Tow Foundation. «І все це на додаток до потужної кампанії у соціальних мережах, яку Garmin проводила під час National Safe Boating Week. Широкий комплекс заходів та впроваджень стосовно безпеки та володіння ситуацією на воді по-справжньому вразили суддів.»


Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.