Garmin отримує численні нагороди за інновації та безпеку в морській галузі

26.10.2022

Garmin отримує численні нагороди за інновації та безпеку в морській галузі

Компанія Garmin, найвідоміший у світі та найбільш інноваційний виробник морської електроніки, з гордістю повідомляє про нещодавні нагороди, які вшановують її відданість інноваціям та безпеці у галузі судноводіння та риболовлі. Компанія отримала нагороду IBEX Innovation Award, нагороду від Національної суднобудівельної промисловості США та посіла третє місце у рейтингу серед найбільш інноваційних морських компаній за версією Soundings Trade Only. Нагороди присуджені на онлайн церемоніях 20 та 21 жовтня 2022 року у зв’язку зі скасуванням Міжнародної виставки та конференції для суднобудівельників (IBEX), яка є найбільшою торговельною подією для морських ритейлерів у США.

«Інновації закладені у ДНК компанії Garmin, це основа того, як ми створюємо нову продукцію та ведемо PR-кампанії для усього нашого бізнесу. Для нас велика честь у 2022 році знову отримати звання найбільш інноваційного виробника морської продукції від групи експертів у Soundings Trade Only», — коментує Ден Бартел, віцепрезидент Garmin з глобальних продажів споживачам. «Нагорода від Національної суднобудівельної промисловості США за внесок у безпеку водного транспорту є підтвердженням наших зусиль, спрямованих на покращення ситуаційної інформованості мореплавців на воді за допомогою продуктів і програм, які підтримують відповідальне управління човном. Нагорода IBEX Innovation Award підкреслює нашу непохитну відданість інноваціям, найвищій якості та простоті експлуатації морського обладнання, які є унікальними для морської галузі».

Нагорода IBEX Innovation Award

IBEX Innovation Awards, одна з найпрестижніших щорічних церемоній нагородження, вшановує виробників і постачальників морського обладнання за блискучий розвиток продукції в галузі водного туризму та за її межами. Присудження нагород регулюється Національною асоціацією морських виробників (NMMA) та оцінюється суддями від Boating Writers International (BWI).

Garmin отримала нагороду за інновації в категорії «OEM Electronics» за Surround View, першу в галузі повністю інтегровану систему камер, що пропонує відеоспостереження у реальному часі з висоти пташиного польоту з оглядом на 360 градусів навколо човна. За допомогою шести компактних камер, встановлених за технологією «крізь корпус» система Surround View, наче кілька додаткових пар пильних очей, забезпечує максимальний огляд області навколо човна на 360 градусів. Це обладнання покликане дати можливість капітану спостерігати за периметром судна під час виконання маневрів на низьких швидкостях або причалювання.

Суддя Бен Стайн зазначив: «Забезпечуючи огляд з висоти пташиного польоту система камер Garmin Surround View Camera System полегшує складний процес причалювання або маневрів в обмеженому просторі, коли кожен дюйм має значення».

Нагорода від Національної суднобудівельної промисловості США за значний внесок у безпеку водного транспорту (National Boating Industry Safety Award)

Ця нагорода, яка щорічно присуджується міжнародною компанією Sea Tow Foundation виробникам морського обладнання у галузі водного туризму, вшановує суттєвий внесок Garmin у безпеку на воді, досягнутий шляхом цілеспрямованих зусиль та інноваційних розробок.

Компанія отримала найвищу оцінку в категорії «Виробник спорядження та обладнання» за успішно проведену кампанію у галузі судноплавства, що сприяє безпечному та відповідальному плаванню. Судді були вражені цілеспрямованою кампанією Garmin у ЗМІ, інформативними дописами у соціальних мережах і блогах, проведеними вебінарами для мореплавців та активною участю Garmin у різноманітних галузевих заходах та ініціативах у 2022 році — усі вжиті компанією заходи спрямовані на надання продукції, ресурсів та навчальних матеріалів, необхідних для формування більш відповідальної та інтелектуальної спільноти судноводіїв.

Премія за найбільш інноваційну морську компанію

Garmin також увійшла до рейтингу 10 найбільш інноваційних морських компаній 2022 року за версією Soundings Trade Only. Ця премія присуджується найвидатнішим компаніям, які змінюють майбутнє морської індустрії за допомогою нових ініціатив, процесів, технологій, маркетингових заходів, продукції тощо. Garmin одержує цю престижну премію п’ятий рік поспіль, цього року компанія посіла третє місце.

Раніше цього місяця Garmin восьмий рік поспіль буда вшанована званням виробника року від Національної Асоціації Морської Електроніки NMEA. Нагорода присуджується найвідомішій компанії у галузі морської електроніки за досконалість у наданні сервісних послуг та підтримку у своїй галузі виробництва.


Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.