Кошик порожній

Займайтесь спортом та будьте активними з новою серією елегантних бюджетних смартгодинників Venu® Sq 2 від Garmin

02.09.2022

Займайтесь спортом та будьте активними з новою серією елегантних бюджетних смартгодинників Venu® Sq 2 від Garmin


Компанія Garmin представляє Venu® Sq 2 і Venu Sq 2 — Music Edition, недорогі розумні GPS-годинники з цілодобовим моніторингом здоров'я, стеженням за фізичною формою та сучасними інтелектуальними функціями. Спортсменам, які надихаються музикою, пропонується модель Venu Sq 2 — Music Edition з вбудованим музичним плеєром для зберігання аудіотреків у внутрішній пам'яті годинника та прослуховування їх за допомогою бездротових навушників. Яскравий сенсорний AMOLED-дисплей забезпечує швидкий доступ до статистики, вбудованих спортивних програм, яких у новій серії понад 25, та смартфункцій. Автономна робота порівняно з попередниками збільшена до 11 днів у режимі смартгодинника — тепер можна ще довше не думати про зарядку, а натомість зосередитись на своїх цілях, покращувати параметри здоров'я та спортивної форми, а ще безперервно отримувати цілісну картину сну, стресу, енергії у тілі Body Battery™ та рівнів активності.


Garmin представляє Venu® Sq 2 і Venu Sq 2 — Music Edition

Розширений комплекс функцій моніторингу здоров’я для гармонії тіла й розуму

  • Пульсометр на зап’ясті: відстежує частоту серцевих скорочень 24/7 і повідомляє вас про аномальний пульс (високий або низький) у періоди спокою.
  • Моніторинг енергії в організмі Body Battery: переглядайте поточні рівні енергії у тілі, щоб на основі цих даних обрати найкращий час для активності, відпочинку та сну.
  • Моніторинг та оцінка сну: отримайте цілісну картину відновлення організму уві сні за допомогою найновішої та найдосконалішої системи відстеження сну, яка поєднує інформацію від кількох датчиків. Щоранку переглядайте інформацію про сон з часом проведеним у кожній фазі сну, частотою серцевих скорочень, рівнями стресу, пульсоксиметрією та даними про дихання уві сні.
  • Відстеження стресу: дізнайтесь, як ви почуваєтесь протягом дня: спокійно, врівноважено або відчуваєте напругу. У періоди підвищеного стресу отримуйте нагадування про необхідність розслабитись та виконати одну з дихальних вправ, вбудованих у годинник. Використовуйте дихальні вправи для тренування усвідомленого дихання шляхом аналізу частоти дихання, середнього пульсу та рівнів стресу.
  • Жіноче здоров’я: у додатку для смартфона Garmin Connect™ відстежуйте менструальний цикл та вагітність. Реєструйте симптоми, отримуйте поради щодо фізичних вправ та харчування. Скористайтесь додатком Women’s Health Tracking на годиннику для перегляду та реєстрації подробиць прямо на зап’ясті.
  • Функція Health Snapshot™: протягом 2 хвилин запишіть основні показники здоров'я, серед яких частота серцевих скорочень, варіабельність серцевого ритму, рівень кисню у крові, дихання та стрес. Звіт з цією статистикою можна переглянути у будь-який час на годиннику або в додатку Garmin Connect.

Розширений комплекс функцій моніторингу здоров’я для гармонії тіла й розуму

Спортивні додатки й метрики

З серією Venu Sq 2 бути активним одне задоволення. Гаджети пропонують більше 25 програм для занять спортом на свіжому повітрі та у приміщенні. Обирайте вбудовані додатки для занять бігом, ходьбою, велоспортом, тенісом та іншими видами спорту і з легкістю перемикайтесь між ними — нехай ваші активності завжди будуть захоплюючими та різноманітними. З годинниками Venu Sq 2 ви навіть можете відстежувати кардіо та силові тренування, високоінтенсивні тренування HIIT та заняття з йоги й пілатесу. У програмі HIIT любителі високоінтенсивних тренувань можуть користуватись таймерами для відстеження ключових параметрів, задавати кількість підходів, інтервали вправ / відпочинку і не тільки.


Venu Sq 2 пропонують більше 25 програм для занять спортом на свіжому повітрі та у приміщенні


У застосунку Garmin Connect обирайте десятки додаткових готових тренувань або створюйте власні тренування, використовуючи понад 1600 вправ, а потім завантажуйте їх прямо на годинник. При підготовці до проходження дистанції 5 км, 10 км або півмарафону скористайтесь безкоштовними адаптивними планами Garmin Coach від персонального тренера, які створюються індивідуально для кожного спортсмена відповідно до його цілей та спортивної підготовки. Після тренування годинники Venu Sq 2 продовжать аналізувати вашу активність та вестимуть підрахунок кроків, хвилин інтенсивності, спалених калорій тощо.

Інтелектуальні функції

Залишайтесь в курсі усіх важливих подій з серією Venu Sq 2, у тому числі коли інтенсивно займаєтесь спортом. Отримуйте на свій годинник смартповідомлення про вхідні виклики, текстові повідомлення, оновлення у соціальних мережах, нагадування про події у календарі та інші нотифікації, підключивши його до смартфона Apple® або Android™. Активуйте функції безпеки та стеження, щоб близькі були спокійнішими за вас. Надсилайте координати зі своїм поточним місцеположенням призначеним контактам для екстреного зв'язку або налаштуйте автоматичну відправку повідомлень за допомогою функції Incident Detection. Швидко та зручно оплачуйте покупки на касах з безконтактними платежами Garmin Pay. Власники моделі Venu Sq 2 – Music Edition додатково можуть завантажувати у спеціально відведену пам'ять годинника до 500 аудіотреків та плейлисти, сформовані у музичних сервісах Spotify®, Amazon Music та Deezer (може знадобитись підписка). У магазині Connect IQ™, встановленому прямо на годиннику, можна повністю налаштувати свій гаджет під себе, завантаживши додаткові програми, циферблати та поля з даними. У мобільному додатку Connect IQ™ на смартфоні можна отримати ще більше опцій.


Власники моделі Venu Sq 2 – Music Edition додатково можуть завантажувати у спеціально відведену пам'ять годинника до 500 аудіотреків та плейлисти, сформовані у музичних сервісах


Годинники Venu Sq 2 покликані доповнити кожен унікальний стиль та вбрання і мають чудовий вигляд навіть на світських заходах. Легкий алюмінієвий безель обрамляє великий AMOLED-екран діагоналлю 1.4 дюйми, високоякісний силіконовий ремінець ідеально прилягає до зап'ястя, створюючи максимальний комфорт при цілодобовому носінні. У колекції представлені декілька варіантів різнокольорових версій: темно-сірий/сланцевий, білий/кремове золото і прохолодна м’ята/ металік для моделі Venu Sq 2. Версія з музикою Venu Sq 2 – Music Edition пропонується у кольорах чорний/сланцевий, слонова кістка/персикове золото і французький сірий/кремове золото. Користувачі можуть створювати власний дизайн годинника, комбінуючи різноманітні додаткові ремінці, які можна буде докупити окремо.




Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.