Кошик порожній

Garmin inReach Messenger: простий у використанні супутниковий пейджер забезпечує обмін текстовими повідомленнями та безпеку у місцях без стільникового зв’язку

29.09.2022

Garmin inReach Messenger: простий у використанні супутниковий пейджер забезпечує обмін текстовими повідомленнями та безпеку у місцях без стільникового зв’язку


Компанія Garmin представила inReach® Messenger, новий мініатюрний пейджер з підтримкою супутникової мережі Iridium для передачі сигналів SOS та двостороннього обміну короткими текстовими повідомленнями. Гаджет дозволяє швидко зв’язатись з близькими в місцях без стільникової мережі та забезпечує безперебійний супутниковий зв’язок, як автономно, так і в парі з новим мобільним додатком Garmin Messenger, що за допомогою Wi-Fi® поєднує стільникову та супутникову мережі для швидкого двостороннього обміну текстовими повідомленнями та спілкування у групових чатах. Додаток Garmin Messenger автоматично вибирає доступний спосіб зв’язку — Wi-Fi, стільникова мережа або супутникове з’єднання для забезпечення стабільної передачі повідомлень. У критичній ситуації можна надіслати запит на допомогу до цілодобового Міжнародного координаційного центру реагування на надзвичайні ситуації Garmin (IERCC) як з самого пристрою inReach Messenger, натиснувши на кнопку SOS, так і з додатка Garmin Messenger App2, в залежності від того, що зручніше.


Гаджет дозволяє швидко зв’язатись з близькими в місцях без стільникової мережі та забезпечує безперебійний супутниковий зв’язок як автономно, так і в парі з новим мобільним додатком Garmin Messenger


«Сотні тисяч користувачів по всьому світу довіряють свою безпеку та комунікацію пристроям Garmin inReach. Новий пейджер inReach® Messenger не є винятком, ба більше, він використовує декілька мереж зв’язку, дуже легкий у використанні та підтримує підключення до смартфона. Це ідеальний гаджет для усіх, хто хоче мати надійний зв’язок, перебуваючи поза зоною покриття стільникової мережі», – сказав Ден Бартел, віцепрезидент Garmin з глобальних продажів споживачам. «Мобільний застосунок inReach Messenger надає можливість надсилати екстрені повідомлення до сервісу порятунку Garmin IERCC, який допоміг провести понад 9000 рятувальних операцій за допомогою SOS повідомлень від власників комунікаторів InReach».

Безперебійний зв’язок будь-де

Для підтримки стабільного зв’язку та зручної комунікації пристрій дозволяє синхронізувати список контактів зі свого смартфона з додатком inReach Messenger. Програма забезпечить ефективний обмін повідомленнями, за необхідності опублікує обрані повідомлення у соціальних мережах та дозволить спілкуватись з близькими, друзями та іншими шукачами пригод за допомогою стільникового зв’язку або Wi-fi, в залежності від того, що доступно. Якщо відсутнє і те й інше додаток автоматично переключиться на глобальну супутникову мережу Iridium® зі 100% покриттям по всьому світу.

Групові текстові чати дозволять близьким та друзям мандрівника, які не мають пристроїв inReach, залишатися в курсі подій у подорожі. Повернувшись додому можна не змінюючи налаштування продовжити спілкування у мобільному додатку за допомогою Wi-Fi або стільникової мережі.


Для підтримки стабільного зв’язку та зручної комунікації пристрій дозволяє синхронізувати список контактів зі свого смартфона з додатком inReach Messenger


InReach Messenger працює як повнофункціональний самостійний пристрій і без телефона — гаджет дозволяє легко сповіщати контакти про хід своєї подорожі, надсилати актуальні координати місцеперебування, активувати або зупинити GPS-відстеження та подавати сигнал SOS безпосередньо з пристрою.

Допомога поруч, коли вона потрібна

Завдяки спеціальній кнопці SOS на корпусі inReach Messenger користувачі можуть швидко подати сигнал лиха у разі виникнення надзвичайної ситуації1. Після подачі сигналу SOS пристрій надішле повідомлення до Міжнародного спеціалізованого координаційного центру реагування на надзвичайні ситуації Garmin (IERCC), що працює цілодобово та без вихідних. За допомогою двостороннього зв’язку центр IERCC може спілкуватись з користувачем inReach, а потім повідомляти відповідні пошуково-рятувальні організації про зворотний зв’язок. IERCC надасть підтвердження про те, що допомога наближається, а також оновлення про стан заходів реагування. За потреби IERCC може зв’язатися з зазначеними користувачем контактними особами для екстрених випадків, крім того, він контролюватиме хід рятувальної операції до її успішного завершення.


Завдяки спеціальній кнопці SOS на корпусі inReach Messenger користувачі можуть швидко подати сигнал лиха у разі виникнення надзвичайної ситуації

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

Щоб спілкуватися за допомогою пристрою inReach Messenger, потрібен активний план підписки на супутниковий зв’язок. Доступні різноманітні тарифні плани, від декількох варіантів щомісячної оплати до річних контрактів.

У випадку розряджання акумулятора смартфона функція Garmin “Безпечне заряджання” дозволить підзарядити смартфон від inReach Messenger та продовжити обмінюватись текстовими повідомленнями у мобільному додатку.



За замовчуванням пристрій inReach Messenger забезпечує до 28 днів безперервної роботи з відстеженням місцеположення з 10-хвилинним інтервалом. Перевівши гаджет у 30-хвилинний режим відстеження, час роботи можна подовжити до 46 днів. Мініатюрний пейджер має ударостійкий корпус розміром 7.8 x 6.4 см та важить лише 115 грамів — він легко поміститься у вашій долоні. Також InReach Messenger володіє захистом від вологи відповідно до стандарту IPX7, тобто може перебувати у воді на глибині до 1 метра протягом 30 хвилин.

Для більшої зручності у пригодах inReach Messenger може підключатися до понад 80 пристроїв Garmin. Користувачі можуть легко переглядати вхідні повідомлення, відповідати на них або керувати inReach Messenger, щоб розпочинати та зупиняти відстеження та — у разі надзвичайних ситуацій — подавати інтерактивний сигнал SOS з підключеного пристрою1.

1Потрібна активна супутникова підписка. Деякі країни чи території регулюють або забороняють використання пристроїв супутникового зв’язку. Ви несете відповідальність за знання та дотримання усіх законів у країнах чи територіях, де планується використання пристрою.

2Для подачі сигналу SOS додаток Garmin Messenger необхідно синхронізувати з пристроєм InReach.




Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.