Кошик порожній

Відкривайте нові маршрути з серією велонавігаторів Edge Explore 2 від Garmin

22.07.2022

 Garmin представила Edge® Explore 2 та Edge Explore 2 Power Mount Bundle

Компанія Garmin представила Edge® Explore 2 та Edge Explore 2 Power Mount Bundle — надійні та прості у користуванні велонавігатори з GPS, які стануть вірними супутниками велосипедистів у їхніх пригодах. Серія Edge Explore 2 забезпечує до 16 годин роботи від акумулятора при інтенсивному використанні та до 24 годин у режимі енергозбереження. Навігатор Edge Explore 2 оснащений легкими для розуміння висококонтрастними картами Garmin для перегляду популярних доріг і стежок, зон з інтенсивним рухом, а також для пошуку туристичних місць та об'єктів. Працювати з інформацією напрочуд легко завдяки 3-дюймовому сенсорному екрану, який швидко реагує на дотик і легко читається у будь-яких умовах. Нове кріплення Edge Power Mount, що входить до комплекту моделі Edge Explore 2 Power, дозволяє власникам електробайків постійно підживлювати свій Edge для запису кожної поїздки на електровелосипеді від початку до кінця.

«Немає значення, який у вас велосипед — звичайний, електробайк або якась проміжна модель, серія Edge Explore 2 готова до будь-якої подорожі», — сказав Ден Бартел, віцепрезидент Garmin. «Прості у налаштуванні та готові до використання одразу з коробки, ці велонавігатори з GPS мають висококонтрастні карти та нові функції для електровелосипедів, що робить їх ідеальними компаньйонами для вашої наступної пригоди».


Немає значення, який у вас велосипед — звичайний, електробайк або якась проміжна модель, серія Edge Explore 2 готова до будь-якої подорожі

Сумісність з електровелосипедами

Райдери, які користуються Edge Explore 2 на сумісних електробайках, зможуть переглядати спеціальний екран стану електровелосипеда з інформацією про час роботи батареї, а також отримувати навігаційні вказівки та повідомлення з урахуванням заряду батареї, рівня допомоги та особливостей запланованого маршруту. Нове кріплення Edge Power Mount, що входить до комплекту Edge Explore 2 Power Mount Bundle, дозволяє постійно підзаряджати велокомп’ютер від велосипеда та максимально зосередитися на своїх пригодах, не турбуючись про зарядку (для електровелосипедів потрібен окремий кабель).


Куди б не привела вас наступна пригода, з Edge Explore 2 ви не зіб'єтесь зі шляху

Карти, маршрути та інше

Куди б не привела вас наступна пригода, з Edge Explore 2 ви не зіб'єтесь зі шляху.

  • Попередньо завантажені профілі їзди, включно з шосе, бездоріжжям та їздою в приміщенні, готові до використання прямо з коробки.
  • Впевнено орієнтуйтесь на незнайомій місцевості з висококонтрастними картами, підлаштованими під різні типи їзди, та популярними маршрутами Trendline™, створеними на основі даних про численні поїздки, які інші користувачі завантажили у Garmin Connect™. Велосипедисти можуть переглядати популярні дороги та стежки, зони інтенсивного руху, яких слід уникати, а також шукати визначні місця прямо зі свого Edge.
  • Створюйте маршрути за допомогою додатків Garmin Connect, Strava, Komoot та інших, а потім швидко синхронізуйте їх з Edge.
  • Навігація від повороту до повороту та попередження повідомляють користувачів про майбутні повороти.
  • Поставте навігацію по маршруту та сповіщення про відхилення від курсу на паузу, щоб вийти за межі проторених шляхів. В будь-який момент увімкніть навігацію по маршруту знову, щоб повернутись до початкового маршруту або початкової точки.
  • Функція ClimbPro дозволяє переглядати дистанцію підйому, яку лишилось здолати, та градієнт кожного підйому на треку. Після поїздки можна переглядати свою ефективність на підйомах прямо на Edge Explorer 2 або у Garmin Connect.

Навігація від повороту до повороту та попередження повідомляють користувачів про майбутні повороти

Безпека та відстеження

З інноваційними функціями безпеки та стеження серія Edge Explore 2 гарантує велосипедистам більше спокою у подорожах. При підключенні до сумісного смартфона користуйтесь функцією групового стеження (GroupTrack) та групових повідомлень, щоб тримати зв'язок з товаришами по команді, які теж мають сумісні прилади Garmin, а також переглядати їх місцеположення на карті, навіть коли вони випадають з поля зору. Якщо під час поїздки навігатор Edge Explore 2 виявить аварійну ситуацію, він автоматично надішле повідомлення з GPS-координатами події заздалегідь обраним екстреним контактам. Для ще більшої впевненості поєднайте Edge Explore 2 з лінійкою велосипедних пристроїв Varia™, включно з новим радаром заднього виду Varia RCT715 з відеореєстратором та задньою фарою для вчасного інформування про транспорт, що наближається ззаду, кращої видимості для водіїв та постійної зйомки відео під час поїздки. Якщо велосипедист відійде від велосипеда, щоб перекусити або помилуватись краєвидом, вбудована у велонавігатор сигналізація, захищена PIN-кодом, надішле повідомлення на сполучений смартфон у разі переміщення велосипеда.


З інноваційними функціями безпеки та стеження серія Edge Explore 2 гарантує велосипедистам більше спокою у подорожах

Будьте на зв'язку

З велонавігатором Edge Explore 2 можна заховати смартфон та насолоджуватись поїздкою. Просто об'єднайте свій велокомп'ютер зі смартфоном і текстові повідомлення та оповіщення з’являтимуться прямо на екрані Edge. По завершенню поїздки пристрій автоматично синхронізує тренування з додатком Garmin Connect, дозволяючи зручно переглянути всю статистику в одному місці. Завантаживши безкоштовні поля даних, додатки та віджети у додатку Connect IQ™ Store можна персоналізувати свій гаджет та зробити його унікальним.




Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.