Кошик порожній

Garmin представила оновлену серію картплотерів ECHOMAP UHD2 з сенсорним екраном та новими функціями, покликаними підняти риболовлю на вищий рівень

16.01.2023

Garmin представила оновлену серію картплотерів ECHOMAP UHD2 з сенсорним екраном та новими функціями, покликаними підняти риболовлю на вищий рівень


Компанія Garmin, найінноваційніший і найвідоміший у світі у світі виробник морської електроніки анонсувала картплотери ECHOMAP™ UHD2. Новинки пропонують преміальні функції, на кшталт ехолота надвисокої чіткості з боковим скануванням, бездротового обміну даними по Wi-Fi та підтримки відзначеного нагородами ехолота реального часу Garmin LiveScope™. Усі пристрої будуть обладнані картами Garmin Navionics+™ з річною підпискою на щоденні оновлення. Серія представлена моделями з яскравим сенсорним дисплеєм діагоналлю 6, 7 або 9 дюймів на вибір, який добре читається на сонячному світлі та підтримує управління клавішами для більшої зручності. 9-дюймова модель ECHOMAP UHD2 має ще кращий дисплей з вищою роздільною здатністю та деталізацією, а також збільшений кут огляду порівняно з попередніми моделями.

«Потужна функціональна лінійка ECHOMAP UHD2 повністю задовольняє вимоги сучасних рибалок», — коментує Ден Бартел, віцепрезидент Garmin з глобальних продажів споживачам. «Першокласний ехолот та найкращі попередньо завантажені карти дозволять вам знаходити рибу на незнайомих водоймах краще за місцевих жителів і високо оцінити зручність та блискавичну швидкість перемальовування карти на комплексній системі ECHOMAP UHD2».

Потужна функціональна лінійка ECHOMAP UHD2 повністю задовольняє вимоги сучасних рибалок

Першокласний сонар

Ехолоти-картплотери ECHOMAP UHD2 матимуть у комплекті трансд’юсер Ultra High-Definition GT54UHD або GT56UHD для забезпечення неперевершених зображень сонарів ClearVü™, SideVü™ та CHIRP. Власникам новинок пропонується 16 варіантів яскравих палітр кольорів. Відтак можна буде ще легше ідентифікувати рибу та структуру згідно з індивідуальними вподобаннями та умовами риболовлі. Картплотери сумісні з сонаром реального часу Garmin LiveScope для забезпечення динамічних зображень риби та структури під човном і навколо нього на глибині до 61 метра.

Картографія для водного туризму та риболовлі

Знайдіть ідеальне місце для ополонки або прокладіть маршрут до наступного пункту призначення з вбудованими картами Garmin Navionics+. Це комплексне картографічне рішення «все-в-одному» пропонує яскраві палітри кольорів, зрозумілий інтерфейс, а також комбінований контент внутрішніх районів і прибережних зон. У комплекті з сумісним картплотером ECHOMAP UHD2 надається безкоштовна річна підписка на щоденні оновлення карт, таким чином забезпечується неперевершене покриття та якість контенту від світового лідера у сфері морської картографії.

Карти Garmin Navionics+ плавно спрямовують мореплавців на воді та швидко доставляють рибалок до місць, де потенційно може ховатись риба. Кольорові діапазони цільових глибин, контури глибини до 30 см, затінення мілководдя та доступ до контенту ActiveCaptain® з цінною інформацією про точки інтересу, а також рекомендації та поради від колег яхтсменів — усе це незамінна підмога для кожного мореплавця або рибалки.

Для швидшого розрахунку маршруту та неперевершеної деталізації у додатку ActiveCaptain можна завантажити програму Auto Guidance+2 на свій смартпристрій. Після вибору точок відправлення та прибуття Auto Guidance+ враховує величезну кількість факторів – габаритну висоту, картографічні дані, популярні маршрути та бажану глибину – а потім створює оптимальний маршрут до вказаного місця призначення.

Щоб отримати ще більше сучасних функцій можна перейти на преміальну версію карт Navionics Vision+ у програмі ActiveCaptain або на сайті Garmin.com. Преміальна картографія містить усі функції стандартних карт Navionics+, а також розширене затінення рельєфу у високій роздільній здатності, зображення сонара, унікальні 3D-види, високодеталізовані супутникові знімки, аерофотографування та багато іншого.

Бездротовий обмін даними з іншими пристроями у мережі

Встановіть ще один картплотер ECHOMAP UHD2 на борту вашого судна і за допомогою Wi-Fi® транслюйте інформацію сонара між двома пристроями ECHOMAP UHD2 та обмінюйтесь даними користувача, наприклад, шляховими точками, маршрутами або морськими картами. Якщо на борту човна вже є один або декілька картплотерів ECHPMAP UHD чи ECHOMAP Ultra, можна додати ECHOMAP UHD2 у мережу й організувати обмін інформацією між усіма пристроями.

Оновлений дизайн та обладнання

Вдосконалена конструкція нових картплотерів з розширеним технічним устаткуванням та привабливим дизайном повністю задовольнить потреби сучасного яхтсмена. Розробники зберегли комфортне управління за допомогою сенсорного екрана та клавіш і додали модернізований інтерфейс користувача з новітньою графікою Garmin, що в комплексі надає картплотеру сучасного зовнішнього вигляду та забезпечує інтуїтивно-зрозуміле керування. В кінці дня оновлені швидкознімні кронштейни дозволяють легко зняти картплотер з човна.

Ретельно спроєктовані зсередини для використання на відкритому просторі, морські прилади Garmin зробили революцію у сфері риболовлі та водного туризму. Garmin прагне розробляти найінноваційнішу, найякіснішу та найпростішу у використанні морську електроніку. У компанії переконані, що кожен день — це можливість для інновацій і шанс перевершити вчорашні досягнення. Восьмий рік поспіль Garmin отримує звання виробника від року Національної асоціації морської електроніки (NMEA). Серед інших морських брендів компанії акустика Fusion® та картографія Navionics®.




Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.