Кошик порожній

Garmin анонсувала автомобільні GPS-навігатори DriveCam 76 і RVcam 795 з навігацією преміального класу та відеореєстратором

12.08.2022

Garmin анонсувала універсальні навігатори Garmin DriveCam™ 76 та RVcam 795 з вбудованим відеореєстратором високої чіткості


Компанія Garmin анонсувала універсальні навігатори Garmin DriveCam™ 76 та RVcam 795 з вбудованим відеореєстратором високої чіткості. Обидві моделі оснащені чітким 7-дюймовим дисплеєм, записують HD-відео 1080p та мають широкий кут огляду на 140 градусів, дозволяючи водієві отримувати ширококутне зображення дороги попереду. Одразу після підключення камера починає вести відеозапис та зберігає кадри виявлених інцидентів, слугуючи своєрідним очевидцем за кермом. Збережені відеоролики автоматично зберігаються у захищеному онлайн сховищі, в якому матеріали можна легко переглянути та поділитися ними у мобільному додатку Garmin Drive™.

«Ми у захваті від нових серій наших універсальних навігаторів, які поєднують найкращі навігаційні функції Garmin для автомобілів та автофургонів з високочітким вбудованим відеореєстратором, що гарантує наявність відеодоказів у несподіваних ситуаціях», — зазначив Ден Бартел, віцепрезидент Garmin з глобальних споживчих продажів. «Маючи їх під рукою у поїздках вранці на роботу чи у подорожах з родиною, ви відчуватимете більше душевного спокою у дорозі».


Попередження для водія про можливі небезпеки на кшталт ризику лобового зіткнення чи виїзду зі смуги покращать загальний комфорт та рівень інформованості за кермом


Вбудована відеокамера з високою роздільною здатністю та попередження про можливі небезпеки на кшталт ризику лобового зіткнення чи виїзду зі смуги покращать загальний комфорт та рівень інформованості водія за кермом.

Кожна з моделей серії DriveCam розроблена для різних типів автомобільних поїздок і має відповідний набір функцій. Так, певний час назад компанія Garmin представила dēzlCam OTR710, універсальний навігатор для вантажних перевезень з вбудованим відеореєстратором, який допомагає професійним водіям вантажівок покращити якість життя за кермом. З новими автонавігаторами Garmin DriveCam 76 та RVcam 795 водії легкових автомобілів та автофургонів можуть скористатися перевагами високотехнологічних функцій безпеки, які історично були доступні лише в обмежених пакетах технологічних послуг від окремих виробників транспортних засобів.

Керуйте поїздкою з Garmin DriveCam 76, найкращим в своєму класі навігаційним рішенням Garmin для легкових автомобілів:

  • Функція Garmin Voice Assist дозволяє керувати навігатором та підключати його до сумісного смартфона з Bluetooth® для здійснення телефонних дзвінків та відповіді на них.
  • Програма Garmin Drive надає інформацію про поточний трафік, погоду та ціни на пальне.
  • Скористайтесь рекомендаціями на Tripadvisor® для локацій на яких варто зробити зупинку. Обирайте хороші ресторани й готелі, знаходьте цікаві місця для дозвілля.
  • Впевнено рухайтесь заднім ходом; Garmin DriveCam 76 сумісний із деякими камерами заднього огляду Garmin (продаються окремо), які забезпечують відмінний огляд позаду автомобіля.

Плануйте приємні спогади з навігатором RVcam 795, розробленим спеціально для любителів кемпінгу та сімей, які подорожують на автофургонах, трейлерах та туристичних причепах:

  • Знайдіть ідеальні варіанти маршрутів відповідно до розміру та ваги вашого транспортного засобу.
  • Пристрій заздалегідь інформує про потенційні небезпеки вздовж маршруту за допомогою повідомлень про майбутні круті схили, переходи для тварин, різкі повороти, зміни швидкості тощо.
  • Користуйтесь супутниковими знімками Birdseye для отримання зображень кемпінгів та парків для автофургонів у форматі "вид зверху" з високою роздільною здатністю, щоб легко дістатись до них.
  • Будь-яка подорож буде ще приємнішою з попередньо завантаженою базою даних парків та послуг для автофургонів, туристичних рейтингів Tripadvisor, а також послуг від ACSI™, Campercontact™ і Trailer’s PARK™, які можна фільтрувати навіть за наявністю бажаних зручностей, наприклад душу, електрики тощо.
  • Пристрій оснащений картою Європи з оновленнями та сумісний з іншими приладами Garmin, серед яких ширококутна камера заднього огляду BC™ 50, цифровий перемикач Garmin PowerSwitch™ для зручного керування 12-вольтовою електронікою автофургона та бездротова гарнітура з підтримкою Bluetooth, що забезпечує високоякісне аудіо в дорозі (кожен товар продається окремо)

У новій серії GPS-навігаторів RV також представлена модель RV 795 аналогічним комплексом функцій, як у моделі RVcam 795, але без відеореєстратора.



Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.