Кошик порожній

Акція! Зниження ціни на супутникові комунікатори inReach mini

03.11.2022

Фірмовий магазин Garmin повідомляє про зниження ціни на компактні, легкі та функціональні супутникові комунікатори inReach Mini.


Фірмовий магазин Garmin повідомляє про зниження ціни на компактні, легкі та функціональні супутникові комунікатори inReach Mini


Візьміть inReach mini з собою у поїздку або похід і він допоможе зберегти зв’язок у місцях без покриття стільникових мереж та отримати допомогу у разі надзвичайної ситуації. inReach mini чудово підходить для екстремальних подорожей та експедицій, тривалих походів, альпінізму, прогулянок на воді, довготривалих забігів та велопоїздок, у яких велике значення має не лише надійна конструкція, але й розмір та вага спорядження — цей супутниковий комунікатор надзвичайно компактний та легко уміщається на долоні. Пристрій може відправляти та приймати текстові повідомлення, відстежувати ваші переміщення та обмінюватись інформацією про місцеперебування, а також, у разі необхідності, передавати сигнал SOS у центр екстреного реагування Garmin IERCC, який працює цілодобово та без вихідних1 (необхідна активна супутникова підписка).

inReach mini червоний

inReach mini чорний


inReach mini чорний


inReach Mini стане в пригоді й в кабіні літака. Пілоти можуть отримувати та передавати повідомлення за допомогою мобільного додатку Garmin Pilot, який використовує GPS-позиціонування для відображення місця розташування літака на динамічній карті руху на планшеті. Пристрій inReach Mini надає змогу слідкувати за польотом на спеціальній вебсторінці MapShare™, яка створюється для кожного облікового запису inReach.


Пілоти можуть отримувати та передавати повідомлення за допомогою мобільного додатку Garmin Pilot


Розміри комунікатора inReach Mini складають 10 х 5 см, а вага лише 120 г. Він легко кріпиться до рюкзака та поміщається в кишені. Завдяки супутниковій мережі Iridium, покриття якої складає 100% поверхні Землі, включаючи обидва полюси, пристрій забезпечує надійний зв’язок в будь-якій точці планети1 (потрібна підписка на супутникове обслуговування в залежності від обраного тарифного плану: щомісячного, річного, персонального або професійного).


Розміри комунікатора inReach Mini складають 10 х 5 см, а вага лише 120 г


inReach Mini може використовуватись, як самостійний пристрій або ж у сполученні зі смартфоном через Bluetooth. Додаток Earthmate надає користувачу доступ до необмеженої кількості карт та аерофотознімків, дозволяючи найкращим чином спланувати майбутню подорож. Додатково, пристрій надає можливість користуватись маршрутами, які зберігаються у хмарному сервісі, заздалегідь створювати текстові повідомлення, оновлювати ПО, зв'язуватись з обліковими записами соціальних мереж і зберігати необмежену кількість даних. Комунікатор ударостійкий за стандартом MIL-STD-810F, має рівень водонепроникності IPX7 та захищений від теплового впливу, що дозволяє йому з легкістю витримувати екстремальні умови використання. Батарея працює до 50 годин роботи в режимі запису даних з інтервалом 10 хвилин (за замовчуванням) і до 20 днів в економічному режимі з інтервалом запису даних 30 хвилин.

1Зверніть увагу! Для того, щоб отримати доступ до глобальної мережі Iridium® та функцій відстеження, обміну повідомленнями, інтерактивних SOS-повідомлень, необхідна активна супутникова підписка за відповідним тарифом (щомісячним або річним). У деяких країнах використання пристроїв супутникової комунікації обмежене або заборонене. Користувач зобов'язаний самостійно вивчити та дотримуватись законодавства у країнах, в яких планується використання пристрою.
Пристрої inReach вимагають активації супутникової передплати для доступу до супутникової мережі Iridium® для функцій відстеження в реальному часі та обміну повідомленнями, включно з SOS.



Повернення до списку

Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.