Кошик порожній

Інновації в морському сегменті

Інновації в морському сегменті 30.08.2019

Представляємо вам революційні технології морської акустики FUSION Marine від Garmin

Компанія Fusion Entertainment була створена у Новій Зеландії у 1998 році й з того часу успішно розвивалась в сегменті автомобільного аудіо, попит на який виник в результаті змішування пристрасті до автомобілів, музики та вуличної культури. Сила Fusion – це ідеально продуманий дизайн у поєднанні з інноваційними ідеями і, відповідно, розвиток нових категорій продуктів, які сприяють посиленню позицій компанії на ринку, таких, наприклад, як судова акустика.

Додаток FUSION-LinkTM

На сьогоднішній день технологія FUSION-Link™ є стандартом інтеграції розважальних технологій на борту, якого дотримуються найповажніші бренди човнів та морської електроніки. FUSION-Link - це кульмінація 10-річного досвіду у розробці високоякісних рішень у дизайні морських розважальних технологій, направлених на забезпечення неперевершеної продуктивності у найскладніших морських умовах.

FUSION-Link надає сертифікованим мультифункціональним дисплеям (МФД) можливість інтегрувати та використовувати спеціальний розважальний функціонал FUSION. Це дозволяє створити централізовану станцію управління на всьому судні, яка легка у роботі та інтуїтивно-зрозуміла для користувача.

Стандарт FUSION True-MarineTMFUSION True-MarineTM

Продукція True-MarineTM визнана світовим лідером у сфері морських технологій та інновацій, поєднуючи у собі ексклюзивний функціонал, високоякісні матеріали і дотримуючись простоти в усьому.

У компанії FUSION вірять, що морська продукція має служити багато років, навіть після впливу найсуворіших морських факторів. Ми ставимо довговічність нашого обладнання на перше місце і тому розробляємо нашу продукцію з нуля, спеціально для використання на воді. Захист навколишнього середовища має для нас першочергове значення при створенні дизайну наших продуктів. Тільки після того, як виріб пройде усі необхідні кліматичні випробування, він отримує штамп True-MarineTM та 2-річну гарантію.

Розширені кліматичні тестування забезпечують довіру клієнтів до нашої продукції, а також непохитне звання лідерів у сфері морських розваг. Шукайте штамп True-Marine, обираючи морську акустичну систему і будьте впевнені в її якості.

Технологія декількох зон від FusionТехнологія декількох зон

Бренд Fusion створив першу у світі технологію декількох зон програвання музики, завдяки якій вам відкриваються по-справжньому широкі можливості для налаштувань звуку на борту. Таких можливостей не може забезпечити жодна інша морська стерео система.

В залежності від того, яку акустичну систему ви обираєте, Fusion забезпечить неймовірну якість аудіо у двох, трьох або чотирьох незалежних зонах з окремими елементами управління та налаштуваннями. Це дозволяє вам регулювати рівень гучності на кожній окремій зоні, наприклад, ви можете налаштувати гучне звучання в салоні та поставити звук на мінімум на відкритому мостику.

Технологія морського посилювача класу DТехнологія морського посилювача класу D

Розуміння того, як клієнти використовують електроніку на борту, спонукало інженерів FUSION створити рішення, яке б не лише підвищило вихідну потужність підсилювача стерео і вирішило проблему шуму від двигуна, а також забезпечувало максимальну енергоефективність і мінімальне споживання струму, гарантуючи, що ваша прогулянка проходитиме під улюблену музику протягом цілого дня. Поставленої вище задачі можна досягти за допомогою підсилювача класу D, який не лише економить заряд, а ще й мінімізує або повністю усуває передачу тепла, водночас забезпечуючи більшу потужність, ніж звичайний підсилювач класу AB.

FUSION стала першим виробником, який запровадив дану технологію у сфері морських розваг і продовжує запроваджувати інноваційні технології у морське середовище.

Технологія CURVТехнологія CURV

Технологія CURV Cone дозволила створити інноваційний, витривалий та мега продуктивний композитний конуc з режимом високого демпфування, який характеризується легкою вагою, високою міцністю та відмінною термостійкістю. Саме тому серйозні бренди акустичних систем та колонок обирають технологію CURV. Дифузор виготовляється з композитно-волокнистого композита CURV, який підлягає тепловому пресуванню. Такий дифузор забезпечує досконалу якість звуку, високу продуктивність, а також відмінно захищає від будь-яких морських погодних умов. 

Переглянути каталог стереосистем, магнітол, колонок та сабвуферів FUSION


Повернення до списку




Задайте нам питання:

Ваше ім'я*
Ваш e-mail*
Повідомлення*
Захист від автоматичних повідомлень
CAPTCHA
Введіть слово на картинці*


Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.