Кошик порожній

Garmin Overlander для навігації по бездоріжжю і не тільки

07.02.2020

Garmin OverlanderЯкщо ви шукаєте універсальний навігатор, який би добре підходив для позашляхової, пішої та автомобільної навігації, тоді зверніть увагу на Garmin Overlander з великим 7-дюймовим екраном та деякими істотними перевагами, яких поки немає в інших пристроях подібного призначення.

ЗВ'ЯЗОК

Одна з головних особливостей моделі Overlander — можливість роботи з супутниковими комунікаторами inReach. Це означає, що за допомогою навігатора Overlander і приладу, наприклад, inReach Mini, можна приймати і відправляти термінові повідомлення по всьому світу.

НАВІГАЦІЯ

Пристрій Overlander має спеціальну функцію для визначення кута нахилу і крену вашого автомобіля, щоб уберегти його від надмірного ухилу під час подорожей на складній місцевості. Також він включає компас, висотомір і барометр, які допоможуть вам і вашому автомобілю зорієнтуватися. Вбудована акумуляторна батарея означає, що ви можете виймати навігатор Overlander з автомобіля і брати його з собою для пішої навігації.

УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ

Garmin OverlanderGarmin Overlander дуже близький до модельного ряду автомобільних навігаторів Garmin. В цілому майже так і є — це всюдихідний навігатор з великим 7-дюймовим сенсорним екраном у міцному захищеному від пилу та ударів корпусі та зі зручно розташованими основними кнопками управління. Універсальним його роблять вбудовані топографічні карти з кордонами та різноманітними даними землеустрою, а також вбудовані карти з навігацією від повороту до повороту для Європи, Середнього Сходу та Африки, підтримка морських карт, тощо. Навігатор легко перемикається з топографічних карт на автомобільні і навпаки.

ПЕРЕВАГИ

Overlander, як пристрій останнього покоління, підтримує всілякі корисні можливості в плані комунікації зі смартфоном та спільного використання даних з програми Garmin Connect. Наприклад, він може завантажувати супутникові знімки "на льоту" через WiFi без підключення до ПК.
Overlander дуже зручний в плані встановлення, адже підтримує велику кількість кріплень RAM-Mount. У комплекті з навігатором, окрім присоски на скло, йде адаптер, що підключається до задньої панелі, разом з дуже корисним перехідником з кулькою, за допомогою якого ви можете скористатися будь-яким найбільш підходящим кріпленням RAM-Mount.

КОРОТКО ПРО GARMIN OVERLANDER

  • Проста синхронізація шляхових точок, треків та маршрутів між навігатором Overlander, смартфоном та ПК за допомогою програми Garmin Explore.
  • Завантажуйте додаткові карти, супутникові знімки та геологічні карти у внутрішню пам’ять  об’ємом 64 Гб за допомогою Garmin Explore.
  • Попередньо завантажені маршрутні точки та популярні місця кемпінгу з iOverlander, які можна переглядати без підключення до стільникової мережі або інтернету.
  • В комплекті магнітне кріплення з функцією зарядки з адаптером на присосці або RAM.
  • Інтегровані датчики вимірювання ухилу допомагають здійснювати навігацію на складній місцевості по бездоріжжю.
  • Попередньо завантажені карти з навігацією від повороту до повороту для Європи, Середнього Сходу та Африки, попередньо завантажені топографічні карти з кордонами, дороги 4х4, лісові дороги, водні шляхи, трейли та інші дані землеустрою.



Повернення до списку




Задайте нам питання:

Ваше ім'я*
Ваш e-mail*
Повідомлення*
Захист від автоматичних повідомлень
CAPTCHA
Введіть слово на картинці*


Актуальні новини

Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.
Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік 14.03.2024 Garmin опублікувала звіт про передачу сигналів SOS з пристроїв inReach за 2023 рік
Компанія надала ключові висновки та результати аналізу тенденцій подачі сигналів SOS до міжнародного координаційного центру Garmin Response℠ з усього світу.
Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими 22.02.2024 Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими
Новинки у сімействі Forerunner генерують для любителів бігу особисті плани тренувань, надають інформацію про стан здоров'я та відстежують більше спортивних показників.