Для багатьох годинників та велокомп’ютерів Garmin доступне оновлення ПЗ

08.09.2023

Оновлення ПЗ для годинників та велокомп’ютерів Garmin


Компанія Garmin оголосила про оновлення програмного забезпечення для годинників Enduro 2, epix™ (Gen 2), fēnix® 7, Forerunner®, Venu® та інших, а також для велокомп'ютерів Edge® 540, 840 та 1040. Нові версії прошивки пропонують ще більше можливостей для ваших сумісних пристроїв.

Нові функції

  • Оцінка витривалості: розраховує вашу здатність витримувати тривалі навантаження. Для цього годинник бере до уваги різноманітні метрики, на кшталт VO2 max, а також короткочасні та довготривалі тренувальні навантаження з усіх зареєстрованих активностей. За допомогою цієї функції ви зможете краще розуміти, як заняття спортом впливають на розвиток вашої загальної витривалості.
  • Бали підйому Hill Score: визначає вашу здатність бігти в гору, вимірюючи бігову силу на крутих підйомах та витривалість на довгих дистанціях підйому. Також оцінює прогрес з часом на основі показника VO2 max та історії тренувань.
  • Карти м'язів: тепер огляд залучених м'язів доступний не лише у програмі для силових тренувань, а й у додатках HIIT, кардіо та пілатесу. Після тренування статистику можна переглянути у Garmin Connect™.
  • Новий додаток "Тренування": полегшує організацію тренувань для всіх видів спорту. Тут ви можете знайти та впорядкувати ваші щоденні рекомендовані тренування, тренування, які ви створили самостійно або завантажили з Garmin Connect. Крім того, у додатку зібрана історія тренувань, яку можна переглядати безпосередньо на розумному годиннику.
  • Затінення рельєфу: допомагає краще орієнтуватися на місцевості. На 3D-карті з кольоровим та топографічним затіненням легше розпізнати круті ділянки, де просуватися важче, або більш пологі ділянки.
  • Накладення мап погоди: функція надає інформацію про опади, хмарність, температуру та вітер прямо на розумному годиннику, щоб допомогти вам приймати зважені рішення під час активного відпочинку на свіжому повітрі. Дані про погоду можна отримати лише тоді, коли смартфон підключений до мережі Інтернет.
  • Прогноз кльову риби: дозволяє краще підготуватись до риболовлі. Функція надає інформацію про найкращий час доби для ловлі риби в обраний день, а також щоденну оцінку сприятливих умов для кльову, щоб ви могли оптимально спланувати свою риболовлю.
  • Ігрова активність: інтеграція з додатком Garmin GameOn™ надає біометричні дані, які допомагають геймерам краще зрозуміти свою оптимальну зону стресу, планувати перерви за допомогою функції Garmin Power та переглядати рівень енергії Body Battery™ у своєму тілі, щоб точна знати, коли можна розпочати нову гру.
  • Вдосконалені групові поїздки GroupRide: легко створюйте маршрут у Garmin Connect і додайте спеціальний код, яким можна поділитися з іншими велосипедистами у групі, які використовують сумісний велокомп’ютер Edge. Це дає змогу учасникам заїзду бачити та проїжджати один і той самий маршрут без підключення один до одного у Garmin Connect.
  • Нічний режим Red Shift: змінює колір дисплея на відтінки червоного для кращої адаптації до темряви та зменшення можливого негативного впливу на цикл сну.

Безкоштовні оновлення програмного забезпечення почали надходити на сумісні годинники та велокомп’ютери Garmin. Встановити нові версії ПЗ можна увімкнувши автоматичне оновлення на своєму пристрої або за допомогою програми Garmin Express™ для ПК. Переглянути повний список функцій для сумісних пристроїв можна за цим посиланням.

Нейлонові ремінці UltraFit

Популярні нейлонові ремінці UltraFit, виготовлені з еластичного двошарового антимікробного нейлонового матеріалу, який пропускає вологу, тепер доступні для більшої кількості розумних годинників Garmin. Особливістю цих ремінців є легкість, м'якість та зручність у носінні, а також ідеальна посадка для кожного унікального розміру зап'ястя. Наразі доступні три розміри ремінців QuickFit чорного або сірого кольору: 20 мм, 22 мм і 26 мм. Швидкозмінні ремінці (сумісні з Forerunner, Venu та іншими) пропонуються у чорному кольору розміром 18 мм, 20 мм і 22 мм.



Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.