Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими

22.02.2024

Garmin представляє Forerunner 165 — прості у використанні бігові GPS-годинники з екраном AMOLED, які зроблять пробіжки яскравішими


Компанія Garmin оголосила про випуск серії доступних бігових годинників з GPS Forerunner® 165, які допоможуть бігунам усіх рівнів підготовки поліпшити свої результати. Новинки пропонують персоналізовані адаптивні плани тренувань і комплекс сучасних функцій для здоров’я та спорту. Перегляд інформації здійснюється з барвистого екрана AMOLED, який характеризується неперевершеною передачею кольорів, яскравістю та кришталевою чіткістю зображення. У серії представлені дві ітерації годинника — Forerunner 165 та Forerunner 165 Music, остання має вбудовану пам’ять для завантаження улюблених музичних треків на годинник. Відстежувати показники на повноколірному, сенсорному дисплеї — суцільне задоволення, а конструкція з п’ятьма традиційними кнопками забезпечує більше комфорту у користуванні. Гаджет надає швидкий доступ до повсякденних функцій здоров’я, розширених тренувальних метрик та інтелектуальних сповіщень, що поряд із довгою автономною роботою дозволяє безперервно та з більшою точністю відстежувати свій прогрес. Обидві моделі працюють до 11 днів у режимі смартгодинника та до 19 годин у режимі GPS.

"Не має значення для яких цілей вам потрібен біговий годинник — Forerunner 165 допоможе подолати вашу першу дистанцію на 5 км або встановити особистий рекорд, підтримуючи вас на кожному етапі шляху. З персоналізованими планами тренувань, широким спектром параметрів для занять бігом та відновлення, а також цілодобовим спостереженням за здоров’ям ви зможете легше дійти до фінішу". — Ден Бартел, віцепрезидент Garmin з глобальних продажів споживачам.

Функції, які стануть улюбленими

З ексклюзивними функціями Garmin для здоров'я, фітнесу та зв'язку, годинники Forerunner 165 готові підняти ваш тренувальний процес на новий рівень.

AMOLED-дисплей: переглядайте статистику тренувань, інформацію про відновлення, інтелектуальні сповіщення та інші дані на яскравому кольоровому дисплеї діаметром 1,2 дюйма.

Плани тренувань, адаптовані до перегонів: отримуйте поради та персоналізовані щоденні рекомендації щодо тренувань, прогнози часу фінішу на основі даних про дистанцію, введених у застосунок Garmin Connect™.

Бігова потужність і динаміка бігу на зап'ясті: переглядайте потужність і динаміку бігу в реальному часі та вимірюйте важливі бігові показники, такі як частота кроків, довжина кроку та час контакту із землею, щоб поліпшити свою бігову форму.

Ефективність тренування: оцініть, як ваші тренування впливають на фізичну форму, а також відстежуйте користь від пробіжок та тренувань.

Маршрути: створюйте власні маршрути, знаходьте вже наявні маршрути в додатку Garmin Connect або на сторонніх платформах та синхронізуйте їх з годинником.

Додаткові профілі активності й тренування: підтримуйте хорошу фізичну форму за допомогою більш ніж 25 профілів активності, включно з трейловим бігом, плаванням у відкритій воді, піклболом, тенісом, новими силовими тренуваннями, HIIT, кардіо, йогою та пілатесом.

Ранковий звіт: почніть день з перегляду ранкового звіту, який надає огляд якості сну, стану ВСР (варіабельності серцевого ритму), а також план тренувань та прогноз погоди на день. Дані, що виводяться у ранковому звіті можна налаштувати згідно з вашими побажаннями.

Pulse Ox: відстежуйте насичення крові киснем вдень та під час сну за допомогою годинника.

Моніторинг та оцінка сну: щоранку отримуйте персоналізовану оцінку нічного сну та поради щодо покращення його якості. Також годинник надає рекомендації щодо тривалості сну та відстежує його користь для організму.

Зберігання музики на годиннику: завантажуйте пісні та плейлисти зі стрімінгових платформ Spotify®, Deezer або Amazon Music на годинник Forerunner 165 Music, щоб слухати музику без телефону за допомогою бездротових навушників (купуються окремо).

Звукові підказки: дотримуйтесь інструкцій на тренуваннях та слухайте сповіщення про продуктивність за допомогою бездротових навушників, під'єднаних до годинника Forerunner 165 Music.

Безконтактні платежі Garmin Pay™: легко проходьте черги на касах та сплачуйте за проїзд у транспорті за допомогою системи безготівкових платежів Garmin Pay на годиннику. Список банків-провайдерів, що беруть участь у програмі, можна переглянути тут.

Колекція Forerunner 165

Підготуйтесь до змагань

Серія Forerunner 165 допоможе побити персональний рекорд, поліпшити продуктивність та досягти цілей, незалежно від дистанції, яку ви готові подужати. Для цього гаджети містять безліч інструментів, серед яких відстеження темпу, дистанції, частоти серцевих скорочень на зап'ясті, VO2 max та багато інших функцій. Для підготовки до майбутніх перегонів Forerunner 165 пропонує скористатись кількома варіантами адаптивних тренувальних планів: ввести інформацію про забіг у календар Garmin Connect та отримати особистий план тренувань, який коригується відповідно до результатів та відновлення спортсмена після кожної пробіжки, або скористатись безкоштовними планами Garmin Coach від досвідчених тренерів з бігу для дистанцій 5 км, 10 км та півмарафону. Підготуватись до забігу можна і за допомогою щоденних рекомендованих тренувань, які генеруються на основі даних про продуктивність та відновлення бігуна після кожної пробіжки. А якщо ви хочете продумати найкращу стратегію на день перегонів, скористайтесь функцією PacePro™, яка підкаже оптимальний темп, враховуючи особливості рельєфу на трасі та особисті побажання спортсмена.

Цілодобове спостереження за здоров’ям

Розумні годинники Forerunner 165 слідкують за вашим здоров’ям та самопочуттям в режимі 24/7. Пристрої відстежують частоту серцевих скорочень, сон, щоденний рівень стресу та безліч інших показників, за якими можна отримати початкове уявлення про стан свого здоров’я. Інструмент Body Battery™ (батарея тіла) визначає поточні енергетичні резерви в організмі, допомагає краще розподілити час між активністю й відпочинком і навіть отримати уявлення про те, як нічний та денний сон, активність і стрес впливають на щоденну енергійність. Функція Fitness Age (спортивний вік) показує, як ваша спортивна підготовка співвідноситься з вашим біологічним віком, та слугує певним нагадуванням про необхідність бути активним та робити здоровий вибір. Також серія Forerunner 165 містить спеціалізовані функції для жінок, які допомагають спортсменкам вести спостереження за менструальним циклом та вагітністю, отримувати рекомендації для фізичних вправ, правильного харчування тощо.

Інтелектуальні сповіщення

Під’єднавши Forerunner 165 до смартфона iPhone® або Android™, можна зручно переглядати електронні листи, сповіщення та текстові повідомлення на екрані годинника. Функції безпеки забезпечать більш спокою під час тренувань для вас та ваших близьких; наприклад, якщо сполучений з додатком Garmin Connect пристрій зафіксував інцидент, він надішле вашим контактам для екстреного зв’язку повідомлення, в якому вказані ваше ім'я та GPS-координати, якщо вони доступні. Щоб розширити можливості вашого гаджета ще більше, магазин Connect IQ™ Store пропонує безліч програм, циферблатів та застосунків, які можна завантажувати на годинник.




Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.