Велике оновлення найкомпактнішого розумного годинника: Garmin представила серію Lily 2

12.01.2024

Garmin представила серію Lily 2


Garmin представляє Lily 2 — наступне покоління тендітних розумних годинників Lily, доповнене новими функціями для моніторингу здоров’я, занять фітнесом та зв’язку. До лінійки увійшли дві версії годинника — стандартна та класична, обидві мають оновлений дизайн з металевим корпусом, прихованим електронним дисплеєм, унікальним візерунковим циферблатом та модними варіантами кольорів. Завдяки автономності до п’яти днів власниці годинника матимуть достатньо часу для користування новими функціями, такими як оцінка сну, програма для занять танцями та безконтактні платежі Garmin Pay.

«Ми раді представити низку нововведень у колекції модних розумних годинників Lily, відомих своїм вишуканим мініатюрним дизайном. Lily 2 — це набагато більше, ніж просто стильні годинники на всі випадки життя. Окрім того, що вони мають чудовий вигляд будь-де — в офісі або на світських вечірках, ці наручні гаджети допомагають підтримувати зв’язок та відстежують ваше здоров’я за допомогою популярних функцій, які підійдуть до стилю життя кожної жінки.» – Сюзан Ліман, віцепрезидент Garmin із глобального споживчого маркетингу.

Компактний стильний дизайн

У серії Lily 2 органічно поєднуються дизайн класичного жіночого годинника та сучасні технології. Металевий корпус обладнаний унікальним візерунковим циферблатом, на якому активується яскравий сенсорний дисплей з інтелектуальними функціями, як тільки власниця годинника торкається екрана або повертає зап’ясток до себе. Серія отримала модні поєднання кольорів, наприклад, кремове золото та кокос або темна бронза та шовковиця, а ремінці з італійської шкіри, нейлону чи силікону, які можна легко замінити, доповнюють елегантний образ.

Компактний стильний дизайн

Причини полюбити серію Lily 2

Моніторинг енергії Body Battery™: дізнавайтесь про рівень енергії у своєму тілі протягом дня, щоб віднайти найкращий час для активності та відпочинку.

Бали сну: годинник відстежує стадії сну, пульс, стрес, рівень кисню у крові та частоту дихання уві сні, а також надає оцінку сну за минулу ніч та рекомендації про те, як покращити свій сон.

Відстеження фізичної активності: пристрій рахує пройдені кроки, спалені калорії, хвилини інтенсивного навантаження тощо.

Спортивні програми: змінюйте тренування за допомогою вбудованих спортивних програм для кардіо вправ, йоги, силових тренувань тощо. Новий профіль для занять танцями відстежує ваш прогрес у різних танцювальних стилях, зокрема Zumba®, Afrobeat, Bollywood, EDM та Hip-Hop.

Під’єднаний GPS: під час ходьби, велопоїздок або пробіжок на свіжому повітрі під’єднайте годинник до GPS сумісного смартфона, щоб отримати точну статистику своєї активності.

Нагадування про рух: Lily нагадає про необхідність розім’ятись після тривалого сидіння та запропонує різні типи рухів, наприклад, повороти шиї, нахили вбік, присідання та інші вправи, а також варіанти рухів у положенні сидячи.

Безконтактні платежі Garmin Pay: швидко проходьте черги на касах та оплачуйте проїзд у сумісних транспортних системах за допомогою безконтактних платежів Garmin Pay та прив’язаної картки від банку-учасника (функція доступна тільки на смартгодинниках Lily 2 Classic).

Ключова інформація про здоров'я

Годинники Lily 2 ідеально впишуться у будь-який стиль життя. Інтегрований датчик пульсу 4-го покоління реєструє частоту серцебиття з ще вищою точністю. Це дає змогу ретельніше відстежувати важливі показники здоров’я, такі як дихання, насичення крові киснем, енергетичні резерви в організмі та стрес, вдень та вночі. Після пробудження користувачки можуть ознайомитись з ранковим звітом, в якому зібрані дані про сон за минулу ніч, події у календарі, оновлення погоди та інша цінна інформація. У моменти напруження Lily 2 проведе вас через практики медитації або запропонує дихальні техніки, які можна виконати, дотримуючись аудіовізуальних інструкцій на годиннику. Попередньо встановлені спортивні профілі, такі як біг, заняття на велотренажері, йога або силові тренування дозволять ефективніше слідкувати за своєю активністю. Додаток Dance Fitness записує заняття з танців у різних стилях, включаючи Zumba, Afrobeat, Bollywood, EDM, Hip-Hop та інші. Годинник просигналізує, коли настав час для фізичної активності, та запропонує вправи у положенні сидячи та стоячи. Крім того, Lily 2 обладнаний функціями для жіночого здоров'я, за допомогою яких можна відстежувати менструальний цикл і вагітність, а також отримувати рекомендації щодо фізичних вправ та правильного харчування.

Завжди у курсі подій

Електронні листи, текстові повідомлення та сповіщення, що надходять на смартфон, зручно переглядати на екрані годинника Lily 2, щоб не пропустити нічого важливого. Для більшого спокою користувачок гаджети оснащені функціями відстеження та безпеки. Наприклад, якщо Lily 2 під’єднаний до програми на смартфоні Garmin Connect, у разі виявлення інциденту він надішле повідомлення з ім’ям відправника та місцеположенням, якщо воно доступне, завчасно встановленим контактам для екстреного зв’язку. Також при підключенні до програми Garmin Connect™ можна переглянути статистичні дані про своє здоров’я та фізичну форму, спілкуватися з друзями та брати участь у змаганнях – все повністю безкоштовно.




Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.