Garmin представляє Force Kraken — найпотужніший у світі двигун малого ходу для любительської риболовлі

03.07.2023

Garmin представляє Force Kraken —найпотужніший у світі двигун малого ходу для любительської риболовлі


З релізом Force Kraken компанія Garmin, один з найвідоміших у світі виробників морської електроніки, запускає у продаж оновлений потужний тролінговий двигун для любительської риболовлі. На додачу до технології точного блокування якоря, модель Force Kraken має збільшену довжину валу та шарнірне кріплення у комплекті. Відтак забезпечується легке встановлення навіть на човнах з обмеженим простором у носовій частині, таких як шлюпки та рибальські човни.

"Ми раді закріпити успіх нашого тролінгового двигуна Force та запропонувати риболовам нові функції та варіанти монтажу. Від потужності й довговічності до інтеграції та інновацій, електромотор Kraken має все, що риболови можуть очікувати від тролінгового двигуна, і навіть більше". Ден Бартел, віцепрезидент Garmin з глобальних продажів споживачам.


Force Kraken

Висока потужність та енергоефективність

Безщітковий двигун Force Kraken використовує потужний пропелер для створення тяги 30.48 метрів на 36-вольтній системі човна або ж 24.3 метри на системі 24 В. Так забезпечується унікально високий рівень комфорту під час риболовлі: двигун швидко доставляє рибалок з однієї локації на іншу, швидко скидає газ, коли необхідно уповільнити човен та чудово витримує вітер і течії за будь-яких погодних умов. При цьому Kraken винятково енергоефективний та надійний, а ще надзвичайно тихий над і під водою, а значить — не лякає рибу.

Висока точність позиціювання та розширене управління човном

З багатодіапазонним приймачем GPS та інтегрованою системою АHRS, Force Kraken пропонує точне позиціювання човна, а також зручну технологію утримання його на одному місці. У спокійній воді двигун сповільниться, щойно відстань до обраної точки становитиме близько одного метра. І навпаки, у складних умовах пристрій збільшує швидкість для покращення продуктивності на великих човнах.

Бездротова інтеграція з картплотерами Garmin дає змогу риболову створювати маршрути й треки, яких тролінговий двигун буде автоматично дотримуватись на риболовлі. Нова стрілка з підсвічуванням на корпусі дозволяє зручно переглянути курс з одного погляду.

Виняткової зручності управління додає бездротовий пульт дистанційного керування з функцією плавучості при падінні за борт, який іде у комплектації разом з двигуном. Пульт керування пропонує управління жестами, зручну навігацію з будь-якого місця на борту за принципом «Point-And-Go», а також керування функціями автопілота, віртуального якоря та іншими. Крім того, тролінговим мотором Force Kraken можна управляти за допомогою сумісного розумного годинника Garmin, на кшталт відзначеного нагородами годинника серії quatix 7.


Розширене управління човном

Інтеграція з провідним сонаром

Моделі Force Kraken у чорному кольорі обладнані універсальним трансд’юсером GT56UHD з вбудованими сонарами ультрависокої чіткості ClearVü, SideVü, а також традиційним ехолотом CHIRP. Так забезпечується ультрачітка картинка структури й риби з боків від човна та під човном. Можна під’єднати додаткові датчики і, незалежно від налаштувань ехолота, технологія безщіткового двигуна Kraken завжди забезпечить чітке повернення сигналів з фантастично низьким рівнем шуму від електричних та механічних перешкод.

Унікальна функція Force Kraken: вперше на тролінговий двигун можна встановити вперед направлений датчик, такий як сонар реального часу LiveScope™. Це стало можливим завдяки новій системі кабелів для датчиків LiveScope на електромоторі — тепер кабель зручно прокладається всередину валу тролінгового двигуна. Разом зі спеціальним кріпленням Kraken LiveScope (необхідно докупити окремо) датчик LiveScope може працювати в усіх трьох проєкціях — вперед, вниз і перспектива. Таке рішення дозволяє захистити кабель LiveScope від пошкоджень під час укладання та розгортання, а також зберегти двигун малого ходу та простір на палубі чистими й вільними від захаращення.


Надійна міцна конструкція

Надійна міцна конструкція та високоякісний сервіс

В основу Force Kraken закладений багаторічний досвід Garmin та інновації в морській індустрії, тому він легко витримує найсуворіші морські умови та екстремальні умови риболовлі. Наприклад, пропелер має тонкіші передні крайки на лопастях для зменшення опору та максимізації тяги, водночас задня крайка спроєктована таким чином, щоб зменшити аерацію води, яка може викликати кавітацію та перешкоджати тязі. Завдяки вдосконаленому захисту від корозії та солоної води, композитний вал та усі його компоненти є міцними й довговічними. Додаткову гарантію та винятковий рівень сервісу забезпечує дилерська мережа Garmin, яка постійно зростає.

Компанія Garmin прагне створювати продукцію високої якості з привабливим дизайном і тролінговий двигун Force Kraken не став винятком. Вісім років поспіль Garmin отримує звання виробника року від Національної асоціації морської електроніки (NMEA) за відмінну сервісну підтримку для своїх морських пристроїв.

Дебют тролінгового двигуна Force Kraken відбудеться в середині липня на Міжнародній конвенції суміжних галузей спортивного рибальства (ICAST) в Орландо, штат Флорида. Force Kraken буде доступний у білому забарвленні з довжиною валу 160 см, 190 см і 228 см, а також у чорному з довжиною валу 160 см і 190 см. Моделі чорного кольору додатково комплектуються трансд’юсером GT56UHD-TR.




Повернення до списку

Актуальні новини

Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби 09.04.2024 Garmin Xero C1 Pro: потужний, компактний та простий у використанні хронограф для спортивної стрільби
За допомогою новітньої технології прилад вимірює швидкість руху боєприпасів у діапазоні від 30 до 1524 метрів на секунду.
Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit 29.03.2024 Garmin додає нові функції для низки розумних годинників та більше варіантів кольорів для ремінців UltraFit
Нова версія програмного забезпечення Garmin Q1 2024 включає автоматичне перемикання між кількома видами спорту, функцію тренера сну, стрибки на скакалці та багато іншого. Популярні ремінці UltraFit тепер доступні у нових кольорах.
Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою 21.03.2024 Безпечні глибоководні занурення та пригоди на суші: представляємо серію Descent™ Mk3, яка дає можливість обмінюватись повідомленнями під водою
Об'єднайте комп'ютер Descent Mk3i з трансивером Descent T2 для зв'язку з дайверами на глибині, користування функцією допомога дайверу та моніторингу тиску в кисневих балонах.